|
Не за Democratic Republic of Macedonia |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | ||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zamki moira...zamki...
I SEGA SE SEKAVAM NEKOJ RECHE; The ball is your court.
Veke nekade spomnav deka; Dobro e toa...megutoa NEKAKO MNOGU TOPKI ODDEDNASH ni frlaat...tesho deka i DOBAR zhongler ke se snajde.
Изменето од borec - 21.Февруари.2008 во 08:12 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kiro e kriv, ovoj e kriv , onoj e kriv .... e pa ajde , neka se najde eden sto ke rece tamu - nema sto da pregovaram , ova e Makedonija , mu se svigjalo na nekogo ili ne.... ne mi treba ni NATO ni nikoj.
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo za postov!!!!!! |
||
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne ti treba Nato toa e jasno. Ama za razlika od tebe Nato im treba na Albanija,grcija,kosovo, bugarija pa i na srbija. Ako imas malku vo glavata ke razmislis zosto bas tolku se zagreani za tamu. Zatoa sto takvi usijani glavi kako tvojata im odgovaraat za da si gi doprosirat drzavite a od nas da ne ostane nisto. Изменето од misterX - 21.Февруари.2008 во 15:37 |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I Tito mu kazaNE na Stalin i napravi mnogu podobra zemja od SSSR.
Covek treba da e spremen da se spravi so teskotiite a ne samo da se slepa nekade. |
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мда. И за тоа доби шушкави зелени охоооохо цел камион ако не и више. Ама џабе беше се, одкоа лепакот се исуши попушти... |
||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova navistina mi se dopadna, barem eden covek da razmisluva so mene na ista frekvencija !!!!! Bravo vistinito 100% P.S samo ne mi e jasno zosto i den denes koga ke se kaze Kiro |
||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas taka!!!!!!!!! i sega kje se raspravame DEKA DRUGI SE VINOVNI... sami sme si vinovni, ne trebase voopsto da ima pregovori. a stom pregovarame, vo sekoj pregovor ima kompromis, otstapki.... sami si se fativme vo stapica...i najlesno ni e da si peeme KO JE KRIV....... Изменето од Lilija7 - 21.Февруари.2008 во 17:14 |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vece se izjasniv no ne mi e maka da povtoram ... nikakva sreca od vleguvanjeto vo nato i eu dokolku mora da si go smenime imeto a podocna , kako trgnale ovie grcive pod pokrovitelstvo na zapadnjacive , duri i identitetot .... i dosega sme ziveele, pa ce ziveeme i od sega pa nataka .... a koj ekriv , toa vece i ne e vazno ... i toj sto e kriv , go prifatil toa nametnato resenie kako sto i sega ni nametnuvaat ....
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирослав, а може да те прашам што тоа симболизира твојот аватар?
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mudar covek, koj e edinstven na svetov koj ima muda da i kaze NE na Amerika... pojasno ti e sega???? |
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе, сега ми е многу јасно.......ме просветли. мене лично не ми се допаѓа со аватар на рускиот претседател, па што и да симболизира тоа, да изнесуваме ставови како е едно името и една е Македонија.
тоа е меч со две острици.
|
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NATO posle 50 godini moze ke nema da postoi, no imeto koe go imame da si go prodademe tuku taka?
Vo momentov Amerika e kako besna devojka koja pravi sto saka ne pocituvajki nisto.... no eden den i na toa ke mu dojde kraj. Edna zabeleska do Ljilja,avatarite sekoj si gi odbira spored svojot vkus, ne poradi drugite |
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, Бутел 2, потполно си во право за забелешката - секој има право на сопствен избор |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |