|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Автор | ||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A za toa sto ke stoi "Makedonija" do drugata polovina na Imeto treba oficijalno pred cel UN i svetot da ja prasame Grcija????? Pa toa i sakaat neli "makedonija e 3000 godini Grcka istorija" ???? A nie sme varvarskite sloveni koi dosle vo 6 vek, i eve sega Grcija bidejki e "DOBRA" i "konstruktivna" ni dozvoluva od milost kako kon mal sosed da koristime termin Makedonija kako del od nekoe ime koi TIE ni go nametnaa????? |
||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таканаречениот наш прифатив предлог ма кој и да бил,сигурно нема да биде прифатлив и за Грција,па демек па ке се преговара а тоа нема шанси да биде за две-три недели ,значи Грција самата знае дека Македонија ке добие покана од НАТО но мора да покажува заби дома и надвор но вистинската битка ке биде за во ЕУ каде Америте имаат помало влијание....
Изменето од VE007MK - 21.Февруари.2008 во 21:51 |
||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na taa karta igra Vladata sega, da gi odolgovleci pregovorite, i da dobieme pokana i potoa narodot da odbie promena na imeto, megjutoa mislam Grcija ne e do tolku naivna da ja prifati igrata... Osven AKO ne bide PRITISNATA od USA!!! Znaci, eve nasite "Makedonski prijateli USA" imaat sansa na delo dali se VISTINSKI PRIJATELI. Da ne ispadne deka Dora Bakojani e GLAVNA PERSONA vo celo NATO, poglasna i od SAMATA USA, stom Dora Bakojani resava koj da vleze a koj ne, vo NATO?????????? Изменето од Neonic - 21.Февруари.2008 во 20:03 |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto mi e izbrisan postot kade sto se povikuvam na eksperti deka ne TREBA imeto da odi na referendum....MOIRA NE TUKU SE PRAVI PAMETNa ...
Изменето од PAVLIN - 21.Февруари.2008 во 20:08 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе они си имаат гласачи и они мора да си ја заработат платата,Дора како Дора за неа треба маж,Милошоски не ја задоволи со предогот,за неа требаше некое мажишче како Стоиљковиќ....се шегувам
|
||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uste sest nedeli ni stojat na raspolaganje, dve nedeli ke ceka Nimic na ogovor sto znaci deka ke ostane uste mesec dena ,sto e mnogu vreme i neveruvam deka Grcite ke si dozvolat da bidat na toj nacin izigrani.Mene me zagrizuva faktot deka najprvo site clenki na NATO , go marginiliziraa prasanjeto za imeto kako bilateralen spor koj nema vlijanie vrz toa dali Makedonija ke bide pokaneta ili ne, tuku najvazo e da gi ispolnuvame uslovite i deka vrz Grcija vo slucaj na veto ke se izvrsi pritisok.
Denes citam kriteriumite se ispolneti od nasa strana, megutoa imeto mora da se resi i kako sto mi stoi ke bide ili ,ili! A da bide rabotata uste polosa se bara i pasosite da se menuvaat pa duri i drzavite koi ne priznale pod ustavnoto ime da go menuvaat svojot stav, sto e uzasno. Zamislete se nekoj ve priznal i posle mu vikas izvini se zafrkavav, sega imam drugo ime. Apsolutno smesen predlog od strana na Nimic koj se nadevam deka vladata na itar nacin ke go odbie. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Модераторите овде си работат така ..за да може да се чуе и прочита и спротивното мислење од тоа ..а кое беше и сеуште е ... резултат од децениското сдсм-овско перење на мозоцита на оние македонци и македонки ..кои си беа н(а)ивни „обожаватели„ но и членови..а во поново време и „поддржуавчи...на тие кои направија невиден пустош во Државата на Македонците..во секој поглед..дури повеќе и од 5-вековното отоманско владеење. Со други зборови ..тие направи(ја)...луѓе без достоинство и (само)почит кон себе..но и кон сопствената татковина Мкедонија. МАКЕДОНИЈА на МАКЕДОНЦИТЕ.... |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PISHAM SE NA NATO
i za grcite da nezboram im se pisham 100 pati na glavata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a bashka
za bojan 81 -- edno ogrooooooomno fala |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj bre ne mesaj politicki partii za nesto sto nema vrska posebno problemot so imeto...protsetiram za zatvarnje na tema koja ja davase vistinskata slika za makedonsiot identitet i gorsdosta na makedoncite, pa visdovte li deka nad 50 % glsaa za promena na imeto...ama ne ke seresh tuka na forum a koga ke treba da se izraboti nesto ke prodavas komunjarskji i SDSM finti....do koga bre...i zasto tvojot golem makedonec Gvujo i tvoj idol odi na referendum ako prasanjeto za imeto e vekje poznatopa duri i vo zagrad ti e temava ...gluposti do nemaj kade....jas ne znam samo kako ne se razbirame i mora so trolanje po forumi da se razabirame Изменето од PAVLIN - 21.Февруари.2008 во 21:28 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti PAVLIN ne zbori
oti sum ti kiven na anketata so ja otvori so izbor na iminja |
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Барем се надевам ...оти така не те учеле дома..за да се обраќаш кон еднаквите на себе..барем овде? 2. Видов..но и да те посетам ...која беше паролата на ептен „мудрите„ сдсм-ОФЦИ и нивни подржувачи (случајно да не се тука и ти пронајде???) : НЕКОИ ПРАШАЊА НЕ ЗАСЛУЖУВААТ ОДГОВОР 3. Грујо не е мој..туку на мајкаму....а дека е наш Премоиер..барем тоа е јавно познато..или? 4. Глупости невидени беа и сеуште се ...дури и од секого видените не-дела на црвените кмери во Македонија. 5. Не се разбираме оти сме со спротивни видувања..за тоа кој го направил проблемот..односно кој ги довел Македонците во заблуда..дека немаат никаков излез и решениие освен нивниот...а резултатите и после децении само ја потврдуваат мојата опсервација дека за се се криви црвените македонски „кмери„ и нивниот лидер.. и дека накрај и ќе мораат да одговараат за тие зло-дела. |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PAVLIN E ANALIST .. CISTAC NA ZAPADNI ANALI .... KAKO LI SAMO SE OSMELI DA POSTAVI TAKVI PRASANJA VO VRSKA SO IMETO
|
||
VE007MK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
алооо забегавте бе!
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |