|
Љубов кон две личности |
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4ovek stvoren za ljubov mozebi...?????
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, ДА ПРАШАМЕ КАЈ ОНИЕ ВО "VEROISPOVEST",ТИЕ МОРА ДА ЗНААТ ШТО Е РАБОТАВА СО МЕНЕ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e,potvrduvam!
jas ljubovta ja delam kon tri liçnosti,i kako sto vika Zagor,"ljubov,teçe,li teçe,reka da bese ke presusese"
p.s da ne se razbereme pogresno ,vo prasanje e majçinska ljubov
.....a za drugata neznam toçno ,ama bes bbi sakala do ja vudam ili da go vidam toj saka dve liçnosti na isti naçin
......Ljubovta ne e torta da se seçe na parçinja....... Изменето од marija1000 - 01.Јуни.2008 во 10:18 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека неможе да биде со ист интензитет. Сепак едната личност ја сакаш, а во другата си само силно заљубен.....а да се сакаат двете личности во исто време, цела енергија ќе се троши само на нив
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpolno se sl*gam. |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas duri nemam ni potreba da pisuvam koga ke vidam deka ti veke si go pisala toa sto go mislam
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хихихи ....тоа се вика истомисленици
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e kako "Osmi patnik " so se ligavi i ne prestanuva dur ne gi izede site
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на овој свет се е можно . Сепак кога искрено ја сакам некоја , не можам да сакам друга со толкав интензитет, уставри ако ја сакам толку многу не можам ни да помислам на некоја друга .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne znam za dve ama mene mi se ima sluceno da sakam trojca istovremeno
se salam, mozno e da ti se dopagjaat povekjemina istovremeno ama ne se raboti za ljubov |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...razgranichete prvo, mashko i zensko...lust and love...posho zenive imaat merak po nekoj a drug eden sakaat, a mazive mozat da sakaat dve i tri od ednashka, i tuka nema nisho chudno...obichno e taka, nie mashkite imame srce kako sozdadeno za ljubov...eve vi dokaz...
...koga zenata ke odbie maz za seks, mazot ke trubi za nejze deka e k*rva ali ako mu se predomisli ke ja opne... ...koga zenata e odbiena od mashko, go mrazi bukvalno, i nejke da go vidi vishe...ako i kazete deka samo sakate so nejze da ostanete drugar ili prijatel ke ve ismee pokvareno i odmaznichki, da moze i bi go likvidirala ako zbori za nea pred drugi deka ja odbil, i do tamu idat so svojot kriminalen mozak - nekoi profuknjachi... ...tuka e razlikata, zenive sakaat radi seks, a mazite zasho stvarno sakaat... ...inache u dveve podelbi ima i iskluchoci, tako nazvani emocionalni invalidi, koi sho prvo gledaat na negativnite osobini kaj partnerot-legnuvaat so nego, radi zivotinska potreba i ne se zaljubuvaat, taka se na raat, ali shoznam toa e malce za mene strange-love...ako e uopshte i love...pak znachi e lust for sex... |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Well...: ...a mazive mozat da sakaat dve i tri od ednashka, i tuka nema nisho chudno...obichno e taka, nie mashkite imame srce kako sozdadeno za ljubov...
...Ti od koj tip si, kakvo srce imash....za edna, za dve, za tri....itn., itn...? ..shirokaja ruska dusha... |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |