![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 299> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drago mi shto se vrati vo normala!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
se obiduvam da ve svatam kako se menuvate so drugiot ,,tvoj drugar,, na kompjuterot
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
sakam da mu kazham na 4nm deka odamna ne sme se dopishuvale |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
сакам да и кажам на 4-ката над мене дека носи голем број на чевли за нејзини години
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
4lenkata nad mene ima izglea pomala noga od mojava.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
moiraaaaaaaa where are you?
![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Clenot nad mene samo
ke go pozdravam ![]() |
|
![]() |
|
чнм ајде и за тебе една гушкаа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() море повеќе испаднаа ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
fala za pozdravot ![]() ![]() ![]() ![]() eve ja gushkam i biserna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
biserno ke te stignam so postovite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
конечно да не бидам јас црна овца,... дојдена тука во октомври,... а со 5500 поста,... сега ајкју е црна овцааааа...... дошла во декември,... а растур прави
![]() |
|
![]() |
|
nit sum crna nit sum ovca, si se prepoznala
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,............kazi?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |