|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 23456 40> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da ne jademe mnogu burek veke,ke se zdebelime.. ps.Kao Janko ke se zdibecime bre ejjj..
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
COVEKOT IMA KRATOK FITILJ,BRZO PLAMNUVA I MNOGU CESTO GI ISKLUCUVA LUGETO BEZ DA GI SOSLUSA ILI RAZBERE,STO E NAVREDLIVO.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поради името на емисијата секогаш ми се пријадува бурек
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ПАК БЛОГ СТРАНАТА НЕ СМЕАМ ДА ЈА ОТВОРАМ ОД ТОЈ БУРЕКОТ. ПА АКО МИ СЕ СЛУЧИ ВО ЕДЕН ИЛИ ДВА ПО ПОЛНОЌ - ТРУДНА ЖЕНА БИ ПОМЕТНАЛА...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш не може , тролови имало хахахах
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me vikase kako gostin, ama kratok sum so vreme...me nudese i so burek , ama mene samo dva mi stigaat...aaa, vikase : - Dva cetvrta se samo za elitatata...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa aj koa veke zborime za burek,so sto najmnogu sakate da jadete??so sirenje,meso,spanak...hahahahaah
ja na primer so sirenje.. a janko mi deluva deka sekakov saka a? |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go gledam Janko ponekogas, izleguva od normite na klasicen voditel , no zatoa e i posebna nekako negovata emisija.
ne gi sece lugjeto bez potreba , ne onie so cii stavovi ne se soglasuva tuku onie koi ke pocnat da vregjaat i omalovazuvaat sto e i normalno. na sto ke lici toa ako sekoj koj pocne da pcue i vika nesto go ostavi do kraj. konkretno za zenata sto se javi vo vrska so Bumbar, taa se javi so prasanje zosto i ponatamu se plakaat 33% moknost vo smetkite za struja koga na Bumbar bilo kazano deka tie 33% sudot odlucil deka se naplatuvaat protivzakonski.... i toj si kaza deka nema vrska so emisijata Bumbar i ja iskluci, ne gledam sto e tuka neubav gest. Изменето од butel2 - 21.Февруари.2008 во 09:48 |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ima i nekoi luge,so gi isklucuva bez pricina..na primer vcera emisijata bese posvetena za Makedonija i za imeto,i normalno gragjanite toa dosta emotivno go prifakaat..i se javuva covekot i mu vika:Janko kako si?Janko kuti i se potsmevnuva ironicno..so mu prismeta ne znam..i covekot pocnuva da vika:Abe Janko zasto voopsto da go menuvame imeto,mora li??aloo,alooo..janko kuti..i mu vika fala i prijatno emisijava ne e za da zboruvate so mene..mislam idiotska postapka..vka zivopisno raskazano
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОЖЕБИ МУ СНЕМАЛО БУРЕК...
|
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha sigurno..
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОРЕ КАКВО ВЛИЈАНИЕ ИМАЛ ФОРУМОВ!? ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЕ ГО ГЛЕДАМ НА ТВ.,,
|
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NARODOT NEMA KADE SI SE POZALI ,DA SI KAZE PA SI SE JAVUVA KAJ JANKO .
AKO IM E TAKA POLESNO.......... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledachka se javuva kaj Janko:"ziveam na ulica Viktor IgoR , 20 godini, dupka ima nikoj ne ja poprava!
"gospogjo, kolku vreme ziveete tamu?" "20 godini" "kako rekovte deka se vika ulicata?" "Viktor IgoR" "gospogo dez R na krajot, ne se vika taka ulicata, bez R e imeto..." i ponatamu dosta beshe zabaven razgovorot, i ne se razbraa kako se vika ulicata, a ni dali nekoj ke im ja popravi p.s.neka si ja popravat sami, mozat da zakrpat edna dupka na trotoar za da ne se povredi nekoj, a ne se nekoj drug da im e kriv i za sekakvi sitnici da se zalat na TV. |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |