|
Ресен е закон !! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
badredboy
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Февруари.2008 во 11:52 |
Кој што сака може да каже,меѓутоа кога ке се спомне градот Ресен - муабетот е еден РЕСЕН Е ЗАКОН !!
Градот кој поради својата развиеност е наречен и Македонскиот Манчестер...градот со најмногу фабрики. Ресен е градот со најмногу политичари (во првата македонска влада имаше 4 ресенчани-тоа е рекорд досега) Ресен е градот за чик ноќен живот се раскажува и прераскажува....го има најдобриот ноќен клуб во југозападна македонија..клуб на кој нерамнодушни остануваат и Битолчани,Охриѓани КОИ секој викенд кога бараат добра журка го поминуваат по ресенските кафичи... Го има најубавото Преспанско Езеро.... Ресен е град на ПАТРИОТИТЕ (и буквално (навивачката група се вика ПАТРИОТИ РЕСЕН...и фигуративно,Ресен е град на големи македонски патриоти и националисти) РЕСЕН Е З А К О Н !!! |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Resen ima ubavi jabolka i ribi.... i ima ubavi kuki, haciendi....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ресани
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки чил аут,...го избркавте мислам да бидеме реални,... ресен е мал град или големо село ?? освен јаболки и ресани,... па да,... добро,... ресаните се закон и има убави фасади таму.... а за друго,.... паа има време,... ќе дојде тој ден,... ресен да биде закон место
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bila ama znam edni devojki od tamu mnogu se otkacheni
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СУМ ЧУЛ ДЕКА БУЗЕ БУЗЛЕСКИ Е ЗАКОН ВО РЕСЕН, НО ДЕКА РЕСЕН Е ЗАКОН НЕ СУМ ЧУЛ. АБЕ КАКО МОЖЕ ДА БИДЕ ЗАКОН КОГА САМО ЗЕМЈОДЕЛСКИ АПТЕКИ ИМА ВО НЕГО. КОЛКУ АДВОКАТИ ИМА? НЕ ЗНАМ ДАЛИ И СУД ИМААТ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RESENCHANI!!!!! Aj ve molam ako imate nekoja web-strana od lokalen vesnik so oglasi za nedvizhnosti, agencii AKO IMA - nemozam da najdam. Samo ne za prespasky, toj go znam i ne vrshi rabota bash.
FALA VI MNOGU ODNAPRED!!!!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ ОТКАЧУВААТ КАКО ЈАБОЛКИ ВО ЕСЕН ОД КРОШНИТЕ. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ДАЛИ НЕКОЈ ОД ВАС ГО ПРОЧИТАЛ ДЕЛОТО „ АРИСТОТЕЛ ОД РЕСЕН“... И ДАЛИ НЕКОЈ ГО ПОЗНАВА ПРОФЕСОРОТ ЧОНЕВСКИ НИКОЛА?
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од lpartik - 24.Февруари.2008 во 18:43 |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....se e nekako nabieno
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe od resen pozatucano e samo Sveti Nikole
|
|
car's freack
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"GALIJA" im vredi na Resen4ani
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e za toa ne znam a ne znam ni dalisi bil vo resen.ako si bil sigurno nema taka da mislis a za toa kakov grad e sv. nikole neznam samo znam deka ne moze da se sporedi so resen.
Изменето од didi26 - 18.Март.2008 во 18:06 |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |