|
Форумџија со кој ви оди муабетот |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 38> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koga gi zapoznav u sabotata i u zivo...sega epten mi ide muabetot so blueprayer,str8up...sandanski e cool..zabegan ne uspeav fino da go upoznam ..rano si otide..LouWeed go znam od porano licno..a od onie sto ne gi znam "in live"..toa e cyber sestra mi Biserna...Rebel..Kejt d Grejt..oust..DorianGrey..granny..olja.b....ao zaboraviv nekoj..sorry..ke se setam i ke dopisam...ali ve site
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koga gi zapoznav u sabotata i u zivo...sega epten mi ide muabetot so blueprayer,str8up...sandanski e cool..zabegan ne uspeav fino da go upoznam ..rano si otide. Дали тоа организирано и тајно сте правеле искачанка,а не сте кажале? |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah...ne..NIKAKO..sega da te cue blueprayer ke ti se maluti..od koga ona organizira...i site kao ke dojadat za na kraj samo 5 da bevme od sto zabegan si otide pred Castro...A jas,blueprayer,str8up...i pokasno dojde Sandanski bevme u Castro...mora da ne si videla deka se dogovarale cela nedela...makar stomene me obvestija u sabotata ppladneto...ali si rekov...aj..sto da ne?..i ne zazaliv |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па јас сум секогаш ,,за,, одење на кафе,... ама проблем е мојов велес |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со девојчето од Вила Зора.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima srasno 2 fini pametni urbani decki....OUST i DorianGrey
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno samo so moira oti nema drugi i da sakam, spijat izgleda
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo momentalno ti odi so mene muabetot
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeee momentalno- SAMO so tebe, a vo drugi sluschai i so tebe i so drugi luge, koga se tuka de neli
|
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj ne mi pravi muabet
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со ОUST.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so blueprayer
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вардар дефинитивно па цел ден збориме
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So nikogo ne sum pravel muabet
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |