IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Народот кој ја ослободува жената
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Народот кој ја ослободува жената

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 53>
Автор
Порака
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:14
Originally posted by Pustinski-Lav Pustinski-Lav напиша:

Кажи ми уште за ова Месенџер:дали жената во нејзината
слобода иако е мажена може да си избира друг партнер,а мажот на сето
тоа да си гледа рамнодушно?  A be brat, koga go potvatilo toa sekako deka ce kaze taka, ne e epten zabegan da se negira sam sebesiголема%20насмевка

Pustinski, ne znam kade zhiveesh, ama spored muabetov izgleda ne ja znesh vistinata za zhiveenjeto.

A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno?

Ajde brat odgovori. Mozhe da ti pomogne i efendija oti gledame deka toj saka na site da im pomaga.

Изменето од Messenger - 21.Февруари.2008 во 00:16
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:17
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

тоа да си гледа рамнодушно?  A be brat, koga go potvatilo toa sekako deka ce kaze taka, ne e epten zabegan da se negira sam sebesiголема%20насмевка

Pustinski, ne znam kade zhiveesh, ama spored muabetov izgleda ne ja znesh vistinata za zhiveenjeto.

A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno?

Ajde brat odgovori. Mozhe da ti pomogne i efendija oti gledame deka toj saka na site da im pomaga.

Еве јас ќе ти одговорам...Може во земјите каде е дозволена полигамијата. Мажот може, жената ќути   
Кон врв
Pustinski-Lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pustinski-Lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:17

Ajde brat odgovori.

postojano mesto na ziveenje nemam, ama se se vrti na dunjaluk(na zemjava)голема%20насмевка
Nemoze da gleda ramnodusno..

NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:17

Кратко и јасно: НЕ МОЖЕ!
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:18
Ајде сега постави го и другото прашање?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pustinski-Lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:19
Quentin se nesto mi mrskas so postovite, i mi ostavas vpecatok kako apsolutno i da ne te ineresira zena,, ili odis do taa krajnost da izigravas zena??? Piberise malce

Изменето од Pustinski-Lav - 21.Февруари.2008 во 00:20
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:22
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Еве јас ќе ти одговорам...Може во земјите каде е дозволена полигамијата. Мажот може, жената ќути   

Прашањето е поинаку поставено.А плус на тоа прави разлика помеѓу партнер и брачен партнер.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:24

Quentin se nesto mi mrskas so postovite, i mi ostavas vpecatok kako apsolutno i da ne te ineresira zena,, ili odis do taa krajnost da izigravas zena??? Piberise malce

А ти ми изгледаш како трбушна плесачица по постовите, па кој да и замери на мојата имагинација?...
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:25

A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si
izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno?

Ajde brat odgovori. postojano mesto na ziveenje nemam, ama se se vrti na dunjaluk(na zemjava)голема%20насмевкаNemoze da gleda ramnodusno..

E pa, istiot odgovor vazhi i za tvoeto prashanje. Sto mislish ti, deka religijata ke izmeni neshto vo toa? Deka ako dadesh pravo na zhenata taa slobodno da si reshava za svoeto telo, izgled, shkoluvanje i odnesuvanje deka ke se rask*rvi vo momntot koga ke ja svrtish glavata?

Ili mislish ako dadesh tvoja verzija na "sloboda" i sechesh glavi javno na ploshad, ke ja smenish chovechkata psiha, emocii i ljubov i site ke gi napravish "perfektno moralni" kako sto bi sakal ti?

Navistina ne znam kade zhiveete lugje? Mozhebi ste dojdeni pred nekoja nedela od Mars, pa ne znaete nishto za chovekot i negovata biologija, psihologija i opshtestvena istorija.

Ajde, belkim so vreme ke nauchite neshto, ushte ste mladi.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:27
Абе нема оправување со овие...Тие живеат во друг универзум... Се смеам со часови кога ќе ми каже некој муслиман дека е студент на Правен факултет
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pustinski-Lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:39
Originally posted by Pustinski-Lav

A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si
izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno?

Ajde brat odgovori. postojano mesto na ziveenje nemam, ama se se vrti na dunjaluk(na zemjava)голема%20насмевкаNemoze da gleda ramnodusno..

E pa, istiot odgovor vazhi i za tvoeto prashanje. Sto mislish ti, deka religijata ke izmeni neshto vo toa? Deka ako dadesh pravo na zhenata taa slobodno da si reshava za svoeto telo, izgled, shkoluvanje i odnesuvanje deka ke se rask*rvi vo momntot koga ke ja svrtish glavata?

Ili mislish ako dadesh tvoja verzija na "sloboda" i sechesh glavi javno na ploshad, ke ja smenish chovechkata psiha, emocii i ljubov i site ke gi napravish "perfektno moralni" kako sto bi sakal ti?

Navistina ne znam kade zhiveete lugje? Mozhebi ste dojdeni pred nekoja nedela od Mars, pa ne znaete nishto za chovekot i negovata biologija, psihologija i opshtestvena istorija.

Ajde, belkim so vreme ke nauchite neshto, ushte ste mladi.

Prvo ti odgovara tebe ili ne, k*ranot e svetlosni godini pred naucnite disciplini sto gi spomenuvas, on e izvor na samata nauka.. Nie vo ocite vasi mozeme ne marsovci, i plutonci i sekakvi da izgledame ama bas me briga toa.. Cesta muslimankata zena si ja cuva samata a ne ja prodava za pet pari kako drugi, i ona toa go ima nauceno i go pravi iskonski a ne od prisila. Vasata ljubomora za toa sto nikogas nemozete da go imate toa sto nie go imame sekogas, ve vodi samo vo negativni postapki.

P.s. rado ucime od se i sesto za se i sestoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:49
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Абе нема оправување со овие...Тие живеат во друг универзум... Се смеам со часови кога ќе ми каже некој муслиман дека е студент на Правен факултет

А да ти каже некој хомосексуалец дека е студент на Правен факултет,ќе се цакалаш пак од смеа?
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 01:21
Имаме еден таков овде на форумов, мислам така се претставува-адвокат хомосексуалец....повеќе е жален отколку смешен.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 01:24
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Имаме еден таков овде на форумов, мислам така се претставува-адвокат хомосексуалец....повеќе е жален отколку смешен.
EJ KOJ E TOJ???????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.