|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 303304305306307 525> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...yesssssss...baby...hunt me down...high and low...i will be your "victim of love"...
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako Vardar ke potecam na race ke te odnesam
kako Sara ke izrasne ljubovta nasa golema... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало ми је један,
један живот с тобом Све је мање неба леќи ту пред тобом, Ја те молим, ја те молим још само један дан па, онда нека умрем нек утонем у сан........................ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO GONE WITH THE SIN MY DARLING, AND SO BEAUTIFUL YOU ARE...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I let the melody shine, let it cleanse my mind, I feel free now...
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KLARICINA PJESMA
Poplavljen srecom i jadom i snom, strepeti s nadom i grcati njom, klicati s nebom, nemeti, pod njim- Voleti! - Boze, sta ima nad tim! (GETE) |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponoc vec je prosla, vreme da se spije ... ... ... ... Mito, Mito, bekrijo |
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KO SAM? STO SAM? SAMO SANJALICA
KOME OKO ISPI MAGLE LET, I VOLEH TE UZGRED, TUZNA LICA, ISTO TAKO KO OSTALI SVET. (JESENJIN) |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Let it be, let it be
Whisper words of wisdom Let it be |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков јунак ти ке бидеш ... од роса да се исплашиш, кај мене да не дојдиш, ах бре лудо лееее |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ja ljubev Denicija... (i se e kazano)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"I want to live like common people
I want to do whatever common people do I want to sleep with common people I want to sleep with common people like you." |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
We only said goodbye with words I died a hundred times You go back to her And I go back to I go back to us |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I was waiting
For the day you'd come around. I was chasing, And nothing was all I found. From the moment you came into my life, You showed me what's right. |
|
Внеси реплика | страница <1 303304305306307 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |