![]() |
|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 53> |
Автор | |||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pustinski, ne znam kade zhiveesh, ama spored muabetov izgleda ne ja znesh vistinata za zhiveenjeto. A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno? Ajde brat odgovori. Mozhe da ti pomogne i efendija oti gledame deka toj saka na site da im pomaga. Изменето од Messenger - 21.Февруари.2008 во 00:16 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
Еве јас ќе ти одговорам...Може во земјите каде е дозволена полигамијата. Мажот може, жената ќути ![]() |
|||
![]() |
|||
Pustinski-Lav ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
||
Pustinski, ne znam kade zhiveesh, ama spored muabetov izgleda ne ja znesh vistinata za zhiveenjeto. A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno? Ajde brat odgovori. postojano mesto na ziveenje nemam, ama se se vrti na dunjaluk(na zemjava) ![]() Nemoze da gleda ramnodusno.. |
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
![]() |
|||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
||
Кратко и јасно: НЕ МОЖЕ! |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
![]() |
|||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
||
Ајде сега постави го и другото прашање?
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Quentin se nesto mi mrskas so postovite, i mi ostavas vpecatok kako apsolutno i da ne te ineresira zena,, ili odis do taa krajnost da izigravas zena??? Piberise malce
Изменето од Pustinski-Lav - 21.Февруари.2008 во 00:20 |
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
А ти ми изгледаш како трбушна плесачица по постовите, па кој да и замери на мојата имагинација?... ![]() |
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
E pa, istiot odgovor vazhi i za tvoeto prashanje. Sto mislish ti, deka religijata ke izmeni neshto vo toa? Deka ako dadesh pravo na zhenata taa slobodno da si reshava za svoeto telo, izgled, shkoluvanje i odnesuvanje deka ke se rask*rvi vo momntot koga ke ja svrtish glavata? Ili mislish ako dadesh tvoja verzija na "sloboda" i sechesh glavi javno na ploshad, ke ja smenish chovechkata psiha, emocii i ljubov i site ke gi napravish "perfektno moralni" kako sto bi sakal ti? Navistina ne znam kade zhiveete lugje? Mozhebi ste dojdeni pred nekoja nedela od Mars, pa ne znaete nishto za chovekot i negovata biologija, psihologija i opshtestvena istorija. Ajde, belkim so vreme ke nauchite neshto, ushte ste mladi. ![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
Абе нема оправување со овие...Тие живеат во друг универзум...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Originally posted by Pustinski-Lav
Pustinski, ne znam kade zhiveesh, ama spored muabetov izgleda ne ja znesh vistinata za zhiveenjeto. A sto mislish ti, dali mazhot so negovata sloboda mozhe da si izbira druga partnerka, a zhenata na seto toa da si gleda ramnodushno? Ajde brat odgovori. postojano mesto na ziveenje nemam, ama se se vrti na dunjaluk(na zemjava) ![]() E pa, istiot odgovor vazhi i za tvoeto prashanje. Sto mislish ti, deka religijata ke izmeni neshto vo toa? Deka ako dadesh pravo na zhenata taa slobodno da si reshava za svoeto telo, izgled, shkoluvanje i odnesuvanje deka ke se rask*rvi vo momntot koga ke ja svrtish glavata? Ili mislish ako dadesh tvoja verzija na "sloboda" i sechesh glavi javno na ploshad, ke ja smenish chovechkata psiha, emocii i ljubov i site ke gi napravish "perfektno moralni" kako sto bi sakal ti? Navistina ne znam kade zhiveete lugje? Mozhebi ste dojdeni pred nekoja nedela od Mars, pa ne znaete nishto za chovekot i negovata biologija, psihologija i opshtestvena istorija. Ajde, belkim so vreme ke nauchite neshto, ushte ste mladi. ![]() Prvo ti odgovara tebe ili ne, k*ranot e svetlosni godini pred naucnite disciplini sto gi spomenuvas, on e izvor na samata nauka.. Nie vo ocite vasi mozeme ne marsovci, i plutonci i sekakvi da izgledame ama bas me briga toa.. Cesta muslimankata zena si ja cuva samata a ne ja prodava za pet pari kako drugi, i ona toa go ima nauceno i go pravi iskonski a ne od prisila. Vasata ljubomora za toa sto nikogas nemozete da go imate toa sto nie go imame sekogas, ve vodi samo vo negativni postapki. P.s. rado ucime od se i sesto za se i sesto ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
А да ти каже некој хомосексуалец дека е студент на Правен факултет,ќе се цакалаш пак од смеа? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Имаме еден таков овде на форумов, мислам така се претставува-адвокат хомосексуалец....повеќе е жален отколку смешен.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |