![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 360> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека blueprayer ми посакува се најдобро, ама од срце се надевам дека некако ке излезам на крај со моите емоции кон него
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Mona Liza - 20.Февруари.2008 во 19:46 |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека мона ако е силна ке успее да си го спаси срцето на време
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
а јас знам дека многу ја сакам blueprayer бидејки ми влева оптимизам во срцево
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека и јас ја сакам Мона срцката и едвај чекам да дојде во Мк
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
znam deka me cekaat drugarite da igrame shah ili pikado
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
znam deka ja opleskav
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ko da vcera ne ni bilo.........
|
|
![]() |
|
go izgubiv edinstvenoto nesto koe me pravese srekna ovoj mesec
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
TOPSEXY...ZNAM DEKA IMA ...UTRE
![]() |
|
![]() |
|
dzabe sto ima utre koga nisto ne mozam da sredam i da napravam da bide kako sto treba povekje
|
|
![]() |
|
знам дека сепак нема потреба да си толку сигурна дека е џабе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
знам дека дојде мојов
![]() чаоооо, време е да одам на мување ![]() аххх лепотаче мое слатко и женето ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stradam......do popopozadutre
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ДЕНЕС..ПРВ ДЕН!!! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |