|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 360> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka nekomu ne mu odgovara, ama ako postovite vi se nadvor od tema...e togas odat na recikliranje
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сопри си ја раката. Ќе ти треба за обични работи, а утре ќе се жалиш зошто не ме послуша. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека ке одамласта во када за некое време
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ponedelnik ke ima nekoj problem
Изменето од girl15 - 19.Февруари.2008 во 22:43 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka mi otide internetot
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека по форумов дефинитивно станувам и одам да ги вратам книгите во библиотека!
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak dojdov na forum
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека не смеам да се вљубам во женет човек, ама луѓе сфатете ме ГО САКАМ
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека мона многу ке пати ако тој не ја остави жена му..... мила чувај се молим те
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека он има преубава жена која исто така многу го сака и знам дека треба да се тргнам на страна, ама верувате ми дека он мене ме бара , он сака со мене да биде во контакт, он инсистира на тоа и секој ден се повеке и повеке се зближувам со него
знам дека blueprayer е во право, ама нели во љубовта не постојат граници? или постојат ? blueprayer , душичке |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАМ ДЕКА не е се во убавината. на тоа цврсто стојам. НО МИЛА иако љубовта нема граници.....паметот кој верувам дека го имаш многу треба да има граници не смее да дозволи срцето да ти оди толку далеку и во толкав ризик. тој може да те бара но мила верувај дека 99% од таквите случаеви се вратиле дома како кученца.. било како и да е ке сум срекна ако ти си срекна. само те молам немој да те повреди, |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека се што кажа blueprayer е така, ама верувај ми сестро златна дека он страсно ме привлекува,,,,,има нешто во него што ме пали и возбудува
знам дека не смеам да ризикувам и дека МОРА да го остава да си ужива во бракот , ама последните денови не сум спиела ич , а исто и он аххххх |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАМ ДЕКА и верувам на Мона....ама ДЕФИНИТИВНО чим прво покажува страст а не љубов...тоа ке помине...се надевам таа ке биде во ред
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |