|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 48> |
Автор | |||
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Shkotska Saka da bide nezavisna:
http://www.a1.com.mk/vest.aspx?VestID=89901 Samo Napred!!!! http://www.youtube.com/watch?v=C8RFnfc4EZg Изменето од naemnik - 20.Февруари.2008 во 15:55 |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За кој к*рац тие. Сем доколку не сакаш тасма. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vie seushte nemate poim za toa sto podrazbira da bidesh,,Albanec,,ili Albanka...taa praktika sto ste ja videle vo nekoi primitivni semejstva,,e potpolno prenesena od niskata kultura na site slovenecki narodi...dodeka nie Albancite za zhal,,zhiveejki so vas,,vo ista teritorija so godini,,sme prisvojuvale od vasata primitivna praktika po nekoi delovi,,koi tek sega se obiduvame da gi otstranime od naseto cisto istorisko nasledstvo.. nemam namera,,nikogo da navreduvam,,tuku zboruvam sveduvajki se samo vrz istoriskite fakti.....mislejki deka vistinata vas ve raduva,,kako sto e slucaj so civilizirani lugje,, So pocit.. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Демек култура на нивоу,
пази молимте. мирослав, пази...... тасма нусе............. |
|||
|
|||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Девойко, да ти пуштим ли слика албанско семейсво носи дрва...Ниска култура Она ке ми говори за култура.. Изменето од ntg2003 - 20.Февруари.2008 во 17:37 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pustai bratko
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море држ, недај и добро забибери за да памти и да кажува додека е жива, и унуци тоа да го кажуваат, да се знае колкав/а е македонија. И за да памтат дека едно име имаме. |
|||
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Довчерашните момоци, развија.......кул.......тура.........
Пази богати. |
|||
|
|||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E dobro de, stom velis deka od Slovencite ste ja poprimile taa primitivna kultura,mnogu raboti mi stanuvaat pojasni.Sega voopsto ne se cudam zosto Slovenija tolku slavese koga proglasivte nezavisnost. Dobro,bidejki sega ke mi odgovoris deka slabo vladees so makedonskiot jazik i deka vsusnost mislese SLOVENSKI koga napisa SLOVENECHKI,bi te zaprasal uste edna rabota. Kako toa spored taa tvoja teroija,vie blagorodnite Albanci imate sposobnost da primate od drugite narodi samo,kako sto velis samata,NISKA KULTURA??Dali toa ukazuva deka vie kako nacija nemate mentalen kapacitet za nesto povekje? Kazi mi, ako od slovenskite narodi ja poprimivte NISKATA KULTURA,od koi narodi ja poprimivte vestinata za dilanje droga,prostitucija,terorizam,incest (pred okolu dve-tri godini imav prilika da posetam edno Albansko selo,Rasce i spred kazuvanjata na samite Albanci koi ne ziveat tamu, doznav deka vo toa selo se koti koj so kogo stigne,a nus produktite(decata) izgledaat kako mongoloidi.Se prasuvam od koja civilizacija go poprimivte toj obicaj...Veruvam deka ti,kako ekspert vo toa pole,ke me zadovolis so adekvatni odgovori. I na kraj,bidejki samata velis deka so godini ste zivele so slovenite na ista teritorija i ste prisvojuvale nivni "primitivni praktiki po nekoi delovi",kazi mi koi se vasite blagorodni karakteristiki i od kogo ste gi prisvoile ??? |
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pak se pojavi na internet? Abe da si odis doma zad Avliite, da ne dojde mazot ti i da ne ja najde nuseto doma..ke imas problemi. i aj stavi si ja taa maramata na glava..i ISCEZNI!!! moderna albanska devojko.... just watch http://www.youtube.com/watch?v=vCBnnn7Sf64 Vistinska Aristokratija Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 18:09 |
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дај еднаш сватете дека од 17.02.2008 година Косово е тотално зависно.
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i deka toaletnata hartija sluzi vo drugi svrhi , ne za pisuvanje pisma |
|||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene ic ne me cudi na ovaa snimka da e nasiov famozen "AlbanianGirl".Opnal salavari i samija,izigruva zena,demek polesno ke kradel po Struskite dukjani;si mislel,nemalo da go fatat.A moze i ne go fatile nego,go kjorkirare samo ortakot negov,a "AlbanianGirl" uspeal da mu ja zduvne. Pa dosol tuka na forum,ni se prai zena,misli ke ne dribla na ista finta. Aaaaa jok ! Sikter surtuk !! Изменето од Duduk - 20.Февруари.2008 во 18:27 |
|||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |