IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Косово независно од 17 февруари
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Косово независно од 17 февруари

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 48>
Автор
Порака
naemnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 658
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 15:54
Shkotska Saka da bide nezavisna:

http://www.a1.com.mk/vest.aspx?VestID=89901

Samo Napred!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C8RFnfc4EZg

Изменето од naemnik - 20.Февруари.2008 во 15:55
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:21
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a zgora na se , mi ja nema drugarkata .. albaniangirl плачење

За кој к*рац тие.
Сем доколку не сакаш тасма.
голема%20насмевка
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:31
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

abe albanian girl e masko, kaj davaat shipcite nusinjata da im koristat internet,tie se samo za po doma, zad avliite, da ragjaat deca...газење%20од%20смеење a ti si se nafrlil na nego голема%20насмевкагазење%20од%20смеење

vie seushte nemate poim za toa sto podrazbira da bidesh,,Albanec,,ili Albanka...taa praktika sto ste ja videle vo nekoi primitivni semejstva,,e potpolno prenesena od niskata kultura na site slovenecki narodi...dodeka nie Albancite za zhal,,zhiveejki so vas,,vo ista teritorija so godini,,sme prisvojuvale od vasata primitivna praktika po nekoi delovi,,koi tek sega se obiduvame da gi otstranime od naseto cisto istorisko nasledstvo..

nemam namera,,nikogo da navreduvam,,tuku zboruvam sveduvajki se samo vrz istoriskite fakti.....mislejki deka vistinata vas ve raduva,,kako sto e slucaj so civilizirani lugje,,

So pocit..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:35
Демек култура на нивоу,
пази молимте.
мирослав, пази...... тасма нусе.............
голема%20насмевка
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:37
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

abe albanian girl e masko, kaj davaat shipcite nusinjata da im koristat internet,tie se samo za po doma, zad avliite, da ragjaat deca...газење%20од%20смеење a ti si se nafrlil na nego голема%20насмевкагазење%20од%20смеење

vie seushte nemate poim za toa sto podrazbira da bidesh,,Albanec,,ili Albanka...taa praktika sto ste ja videle vo nekoi primitivni semejstva,,e potpolno prenesena od niskata kultura na site slovenecki narodi...dodeka nie Albancite za zhal,,zhiveejki so vas,,vo ista teritorija so godini,,sme prisvojuvale od vasata primitivna praktika po nekoi delovi,,koi tek sega se obiduvame da gi otstranime od naseto cisto istorisko nasledstvo..

nemam namera,,nikogo da navreduvam,,tuku zboruvam sveduvajki se samo vrz istoriskite fakti.....mislejki deka vistinata vas ve raduva,,kako sto e slucaj so civilizirani lugje,,

So pocit..

Девойко, да ти пуштим ли слика албанско семейсво носи дрва...Ниска култура Она ке ми говори за култура..

Изменето од ntg2003 - 20.Февруари.2008 во 17:37
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:38
pustai bratko газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:42

pustai bratko газење%20од%20смеење

море држ, недај и добро забибери за да памти и да кажува додека е жива, и унуци тоа да го кажуваат, да се знае колкав/а е македонија. И за да памтат дека едно име имаме.голема%20насмевка

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:44

abe albanian girl e masko, kaj davaat shipcite nusinjata da im koristat internet,tie se samo za po doma, zad avliite, da ragjaat deca...газење%20од%20смеење a ti si se nafrlil na nego голема%20насмевкагазење%20од%20смеење

So pocit..
auh...... albancite kulturni.......od iskustvo TVRDAM deka nema POGLUP narod....bez navreda......ali AlbanianGirl koa zboris za toa zbori vo celina a ne za poedinci(makar samo takvi se 2 ili 3 kako sto ti velis)
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:50
Довчерашните момоци, развија.......кул.......тура.........
Пази богати.

Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:59

So pocit..

E dobro de, stom velis deka od Slovencite ste ja poprimile taa primitivna kultura,mnogu raboti mi stanuvaat pojasni.Sega voopsto ne se cudam zosto Slovenija tolku slavese koga proglasivte nezavisnost.

Dobro,bidejki sega ke mi odgovoris deka slabo vladees so makedonskiot jazik i deka vsusnost mislese SLOVENSKI koga napisa SLOVENECHKI,bi te zaprasal uste edna rabota.
Kako toa spored taa tvoja teroija,vie blagorodnite Albanci imate sposobnost da primate od drugite narodi samo,kako sto velis samata,NISKA KULTURA??Dali toa ukazuva deka vie kako nacija nemate mentalen kapacitet za nesto povekje?
Kazi mi, ako od slovenskite narodi ja poprimivte NISKATA KULTURA,od koi narodi ja poprimivte vestinata za dilanje droga,prostitucija,terorizam,incest (pred okolu dve-tri godini imav prilika da posetam edno Albansko selo,Rasce i spred kazuvanjata na samite Albanci koi ne ziveat tamu, doznav deka vo toa selo se koti koj so kogo stigne,a nus produktite(decata) izgledaat kako mongoloidi.Se prasuvam od koja civilizacija go poprimivte toj obicaj...Veruvam deka ti,kako ekspert vo toa pole,ke me zadovolis so adekvatni odgovori.

I na kraj,bidejki samata velis deka so godini ste zivele so slovenite na ista teritorija i ste prisvojuvale nivni "primitivni praktiki po nekoi delovi",kazi mi koi se vasite blagorodni karakteristiki i od kogo ste gi prisvoile ???

Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 18:07

So pocit..

Pak se pojavi na internet? Abe da si odis doma zad Avliite, da ne dojde mazot ti i da ne ja najde nuseto doma..ke imas problemi. i aj stavi si ja taa maramata na glava..i ISCEZNI!!!

moderna albanska devojko....
 just watch
 http://www.youtube.com/watch?v=vCBnnn7Sf64
 Vistinska Aristokratijaгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 18:09
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 18:19
Дај еднаш сватете дека од 17.02.2008 година Косово е тотално зависно.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 18:21

i deka toaletnata hartija sluzi vo drugi svrhi , ne za pisuvanje pisma

Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 18:21

moderna albanska devojko.... just watch http://www.youtube.com/watch?v=vCBnnn7Sf64 Vistinska Aristokratijaгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Mene ic ne me cudi na ovaa snimka da e nasiov famozen "AlbanianGirl".Opnal salavari i samija,izigruva zena,demek polesno ke kradel po Struskite dukjani;si mislel,nemalo da go fatat.A moze i ne go fatile nego,go kjorkirare samo ortakot negov,a "AlbanianGirl" uspeal da mu ja zduvne.
Pa dosol tuka na forum,ni se prai zena,misli ke ne dribla na ista finta.

Aaaaa jok ! Sikter surtuk !!

Изменето од Duduk - 20.Февруари.2008 во 18:27
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.