|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 48> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мирослав???
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yes , please ?
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima problem ?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме зачуди што те снема
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma tuka sum jas...sekogas u pozadina samo ne sakam da se mesam u ogovarancii , pogotovo koga ne znam za sto stanuva zbor
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zgora na se , mi ja nema drugarkata .. albaniangirl
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da mi kaze so koe zname bila na protest denes
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe albanian girl e masko, kaj davaat shipcite nusinjata da im koristat internet,tie se samo za po doma, zad avliite, da ragjaat deca... a ti si se nafrlil na nego |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Вашингтон тајмс“: Независноста на Косово ќе создава проблеми
Вашингтон, 19 февруари (МИА) - Косово по се изгледа ќе биде нова суверена држава, но оваа слаба, претежно неефикасна и сиромашна земја нема да биде во интерес на САД, пишува денеска американскиот весник „Вашингтон тајмс“. - Безаконието и тероризмот најверојатно ќе завладеат во Косово, каде широко се распространети организаираниот криминал и корупцијата, коментира „Вашингтон тајмс“, додавајќи дека без разлика што американската администрација и европските влади ја поддржуваат независноста, Косово сепак ќе создава проблеми. Весникот наведува дека ако се земе предвид историјата на Косово, тешко би можело да се замисли дека незавиноста ќе може да помине без сериозно загрозување на американските и европските интереси, пришто „Вашингтон тајмс“ потенцира дека тероризмот и организираниот криминал се најголеми грижи на САД во овој регион. - Бидејќи тероризмот и организираниот криминал се двете најголеми грижи на Вашингтон во овој регион, независноста на Косово сигурно нема да влијае поволно на ниту една од нив. Остатоците од старата терористичка организација ОВК, која се занимаваше со трговија на дрога и оружје, и понатаму се активни. Многу од членовите на организацијата, која е поврзана со Ал Каеда, се активни и се наоѓаат на влијателни позиции, коментира весникот. Според „Вашингтон тајмс“, ОВК на крајот од деведесетите години на минатиот вел била една од првите организации поврзани со Ал Каеда. - Западните разузнувачки агенции пред десет и повеќе години набљудуваа како членови на ОВК се обучуваат во терористички бази на Ал Каеда. Нејзините ветерани и симпатизери сега се наоѓаат во Владата, каде ќе добијат ново значење на Косово по ослободувањето од Србија, наведува весникот. „Вашингтон тајмс“ потенцира дека во котекст на ова приказните за интеграцијата на Балканот во Европската унија имаат за цел само да ги заплашат граѓаните на Унијата. - Косово во овој момент не може самостојно да опстане, ниту економски, ниту воено. Долгорочната причина поради која се чудиме зошто САД ја поддржаа независноста се должи на фактот дека Вашингтон и понатаму ќе мора да испраќа свои војници на Косово, чија независнот ќе подразбира постојана зависност од НАТО и другите странски сили, наведува „Вашингтон тајмс“. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anglija = avstralija
USA = kostarika , afganistan a vo plan e i irak ( se sami biseri ) , granada
JA priznaa kosovo
italija + albanija = MAFIJA
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
au be ... hic ne mi tekna za toa
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум баш сигурен во ова (најубо да погуглаш) ама од Индонезија се отцепи едно парче земја што се вика Источен Тимор, а кое она не го признава. Најверојатно поради оваа причина и не сака да го признае Косово, затоа што тоа може да се сфати и како признавање на ИТ. По оваа линија оди и (сега за сега) воздржаноста на Шпанија која си има проблеми со баските. |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke mora Ermira Mehmeti da mu dade na Branko Dosta go dudlaa Klinton hehehhee Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 15:09 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По оваа линија оди и (сега за сега) воздржаноста на Шпанија која си има проблеми со баските.
a bidejci site imaat po nekoj takov problem , od priznavanje nisto
|
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |