|
Неколку причини за добар секс |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGORCEEEEEEEEEEEEE..................KE TE KARAM..............SO OVA STO GO PISUVAS TVRDIS DEKA TI KAKO EDINKA BI LEGNAL SO KOJA I DA E AKO TI DOJDE DO SEX?????????????DO POTREBA..................MISLAM DEKA NE................SEPAK TREBA NESTO DA TE PRIVLEKUVA KAJ SPROTIVNIOT POL...............
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....МНОГУ САКАМ И УБАВО МИ Е КОГА МЕ...." KARAS"....А,ЗА ДРУГОТО ОСТАЈ ФИЛОСОФИЈА...ИМА ПОСЕБНИ ЛУЃЕ ЗА ТОА, БЕЗ ДРУГИ ОБВРСКИ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕМА ПРИЧИНИ...ИМА САМО ПОВОД!!!
|
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............POVOD ZA DOBAR "SPROVOD" A.............
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра причина...мажот и замина на службен пат
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хемија и Физика... и секако математика, ништо без неа!
(нормално, со нивните преносни значења) |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima samo edna pricina
za dobar sex ako mi se digne...!!! |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a.....ne mora da mi se digne za da mi se ebe
Изменето од LouWeed - 26.Мај.2008 во 08:34 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozno li e tie so nemozam da kazat R
da ja znaat najdobrata pricina za sex..??? To oni vikaat deka imaat nekolku p.icini za sex.. Изменето од којсумјас - 26.Мај.2008 во 09:40 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ke mi e takov sex ako mi trebaat pricini za nego?!..
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........a kao i obicno.............vas mazite mnoguuuuuuu tesko vi se diga meli...............pa pricina togas imate na sekoj trieset minuti..............??????vo prosek...........
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da ostanes bez gorivo!...seksanje nevideno...
|
|
|
|
aceace
Нов член Регистриран: 14.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da imas dobra furna
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |