|
Родители |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Февруари.2008 во 15:28 |
не можеме со нив,... ама ни без нив....
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me zbuni biserna, sakam da kazham deka mora decata i roditelite da najdat zaednichki jazik, kolku i da e teshko toa ponekogash!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno e !!! koga si dete gi gledas so edni oci , koga stanuvas roditel ......se gledas sebesi poinaku
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev dete se cudev zoshto mama i tato ne me raziraat, sega koga sum majka se cudam zoshto moite deca ne me razbiraat deka zboruvam za nivno dobro.
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO DETE SEKOGAS SUM GI POZITUVALA RODITELITE PA SEGA ISTOTO GO OCEKUVAM OD MOITE DECA BES RAZLIKA KAKVO VREME E ZA SE TREBA DA SE NAJDE ZAEDNICKI JAZIK
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hihih... lele kolku dobro gi pamtam zborovite na majkami... da daet gospod da rodis... da vidis sto znaci da si majka, i da znaes sto ti mislam... isto taka... mi velese... sakam samo toa sto mi go pravite mene i vsite deca da vi go pravat... Ihhh.. sega ja gleda vnuka i i vika... eeee cerko.. eve gledaj si ja cerkati gledaj se samata koga bese mala ... i nie na nasite istoto ke im go vikame i tie nema da veruvaat, ke primetat ili ke svatat tek koga ke bidat vo taa situacija... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Starite ne dzabe rekle- Ako si go sakash deteto, kolni go, da dade gospod kuka da pravi, stari roditeli da doceka da izgleda, deca da rodi, iscuva i ozeni/omazi i da doceka vnuci so nego majtapi da igraat (da doceka dlaboka starost). Togash gi minuva site fazi od lulka-do dupka.
Изменето од mamamd - 20.Февруари.2008 во 12:36 |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svetot se menuva prebrzo, taka sto generaciite ne go razbiraat svoeto kamo li vremeto na novite generacii.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ БЕ ДУШИЧКЕ, СО НИВ МОЖЕШ СЕ. РОДИТЕЛОТ ТИ Е НАЈСИГУРНИОТ ИЗВОР НА ЉУБОВ, НА ТОПЛИНА, НА ИСКРЕНОСТ, НА СИГУРНОСТ...РОДИТЕЛОТ ТИ Е НАЈДОБРИОТ ДРУГАР, КОЈ НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ИЗНЕВЕРИ. ЕДИНСТВЕНИОТ НЕКОЈ КОЈ БЕЗ РАЗМИСЛУВАЊЕ ЌЕ ГО ЖРТВУВА СВОЈОТ ЖИВОТ ЗА ТВОЈАТА СРЕЌА. Изменето од majstorce62 - 21.Февруари.2008 во 12:41 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да има некое недоразбирање зошто понекогаш реагираат параноично особено оние конзервативните и заради тоа некои деца се одлучуваат на молк наместо да проговорат отворено за своите проблеми.. |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne uspeav ni da gi zapoznaam kako sto treba i cel zivot sum nekako oddelena od niv
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
topsexy... nikogas ne e kasno... seuste mozes toa da go napravis... no izvini ako ti recam vaka... treba od tvojata "uloga" kako "zrtva" da izlezes... znam i samata ne e lesno... no ako stvrno sakas mozes toa da postignes... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се формирав во личност што моите родители очекуваа и сакаа да бидам, ама затоа тие не ги исполнија моите очекувања од нив.
Разочарана сум многу, ама нема начин и шанса да се променат. Ако тоа самиот не сакаш да си помогнеш, никој не може на сила да ти помогне. Некогаш децата се попаметни од своите родители, за жал |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znaes sto imas dodeka ne go izgubis!
Ne deka ne znaev,ama mislis deka sekogas ke bide tuka.I togas te budi necij vrisok i veke nisto ne e isto. I zatoa:iskoristete go sekoj moment so niv! Zatoa sto sega ne pominal moment a da ne mi fali! MOMMY IS MY ANGEL!!!!! |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |