![]() |
|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | ||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hehe za Vkusovi ne se diskutira... |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
И ајде нека грешам...и нека е виц...
![]() ама признај си дека ти се допаѓа да коментираш
за неа
![]() ![]() ![]() шмизла ниту дебила...и како ли уште не ја нарекоа...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Gresis, ova bese samo vic ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Како и да е...од напред ,од позади ,во средина...
сепак сакаш да и се најдеш во близина...
![]() сите не ја сакате...а сите ја посакувате...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Lila veli "E aj da te vidam" , a jas ubavo i kazuvam, "nema da moze, ke te rabotam od pozadi "
![]() ![]() Lila e edna Anticka Smizla ... |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
p baranje na nekoi od vas za nezzinite dogodovstini..citajte(otviriv tema vo forum RAZNO)...glasi..Mojata baba,potocno mpjata luda baba ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
Половина од коментарите се за бабата на Диоген! ![]() |
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
ja sonuvav Lila....pocnav da vikam...Uh..brate kakov kosmar
![]() |
||
![]() |
||
klon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
|
PODOBRO BABA TI DA GLEDA FUDBAL
A MOZEBI I LILA KE JA GLEDA AKO POKANI NEKOJ FUDBALER OD BORDO PA POSLE KAPENJETO MOZE SO PESKIR DA SE IZBRISE A FENOT ZA KOSA E GRATIS MOZE VO FRANCIJA KAKO POKLON DA GO NOSI SAMO BABA TI NEKA JA ZAMOLI LILA PRVO DA NAUCI FRANCUSKI ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Браво за коментаров! |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
STO KOMENTARI IZNAPISAVME ZA LILA CUDO EDNO ."KUCINJATA LAJAT KARAVANOT VRVI"
![]() ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
tacna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
|
k*rOZDERKA
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
СИГУРНО Е ПО СЕКСИ ОД ЛИЛИ
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
|
toa ne e reper...ako nekoj vredi...sto da se pisva?...ednostavno vredi...a i tuka sme da "kudime"...nie od forumov sme korektor na opstestveno-politickata situacia vo zemjava...a bogami i na mediumite i se sto se emituva na niv
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |