IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Косово независно од 17 февруари
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Косово независно од 17 февруари

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 48>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:50
мирослав??? голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:51
yes , please ? големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:52
ima problem ?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:54
ме зачуди што те снема газење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:55
ma tuka sum jas...sekogas u pozadina голема%20насмевка samo ne sakam da se mesam u ogovarancii , pogotovo koga ne znam za sto stanuva zbor големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:57
a zgora na se , mi ja nema drugarkata .. albaniangirl плачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:57
da mi kaze so koe zname bila na protest denes големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 03:42
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

abe albanian girl e masko, kaj davaat shipcite nusinjata da im koristat internet,tie se samo za po doma, zad avliite, da ragjaat deca...
газење%20од%20смеење
 a ti si se nafrlil na nego голема%20насмевка

газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 09:48
„Вашингтон тајмс“: Независноста на Косово ќе создава проблеми

Вашингтон, 19 февруари (МИА) - Косово по се изгледа ќе биде нова суверена држава, но оваа слаба, претежно неефикасна и сиромашна земја нема да биде во интерес на САД, пишува денеска американскиот весник „Вашингтон тајмс“.  

- Безаконието и тероризмот најверојатно ќе завладеат во Косово, каде широко се распространети организаираниот криминал и корупцијата, коментира „Вашингтон тајмс“, додавајќи дека без разлика што американската администрација и европските влади ја поддржуваат независноста, Косово сепак ќе создава проблеми.

Весникот наведува дека ако се земе предвид историјата на Косово, тешко би можело да се замисли дека незавиноста ќе може да помине без сериозно загрозување на американските и европските интереси, пришто „Вашингтон тајмс“ потенцира дека тероризмот и организираниот криминал се најголеми грижи на САД во овој регион.

- Бидејќи тероризмот и организираниот криминал се двете најголеми грижи на Вашингтон во овој регион, независноста на Косово сигурно нема да влијае поволно на ниту една од нив. Остатоците од старата терористичка организација ОВК, која се занимаваше со трговија на дрога и оружје, и понатаму се активни. Многу од членовите на организацијата, која е поврзана со Ал Каеда, се активни и се наоѓаат на влијателни позиции, коментира весникот.

Според „Вашингтон тајмс“, ОВК на крајот од деведесетите години на минатиот вел била една од првите организации поврзани со Ал Каеда.

- Западните разузнувачки агенции пред десет и повеќе години набљудуваа како членови на ОВК се обучуваат во терористички бази на Ал Каеда. Нејзините ветерани и симпатизери сега се наоѓаат во Владата, каде ќе добијат ново значење на Косово по ослободувањето од Србија, наведува весникот.

„Вашингтон тајмс“ потенцира дека во котекст на ова приказните за интеграцијата на Балканот во Европската унија имаат за цел само да ги заплашат граѓаните на Унијата.

- Косово во овој момент не може самостојно да опстане, ниту економски, ниту воено. Долгорочната причина поради која се чудиме зошто САД ја поддржаа независноста се должи на фактот дека Вашингтон и понатаму ќе мора да испраќа свои војници на Косово, чија независнот ќе подразбира постојана зависност од НАТО и другите странски сили, наведува „Вашингтон тајмс“.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 09:51
anglija = avstralija

USA = kostarika , afganistan a vo plan e i irak ( se sami biseri ) , granada

JA priznaa kosovoголема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

italija + albanija = MAFIJA голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 09:53
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

abe albanian girl e masko, kaj davaat shipcite nusinjata da im koristat internet,tie se samo za po doma, zad avliite, da ragjaat deca...
газење%20од%20смеење
 a ti si se nafrlil na nego голема%20насмевка

газење%20од%20смеење

au be газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење ... hic ne mi tekna za toa газење%20од%20смеење
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:19
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

Cudna rabota,skroz sum zbunet.
Amerikka od edna strana go priznava Kosovo zatoa sto so toj gest saka da pokaze deka mu e nakloneta na muslimanskiot svet i deka razlikuva vistinski musliman od nekakov si talibanski terorist,a od druga strana Vladata na Indonezija kako najmnogubrojna muslimanska zemja decidno poracuva deka ne doagja vo predvid da go priznae kako suvereno i nezavisno toa parce zemja...

Не сум баш сигурен во ова (најубо да погуглаш) ама од Индонезија се отцепи едно парче земја што се вика Источен Тимор, а кое она не го признава. Најверојатно поради оваа причина и не сака да го признае Косово, затоа што тоа може да се сфати и како признавање на ИТ.
По оваа линија оди и (сега за сега) воздржаноста на Шпанија која си има проблеми со баските.
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 15:07

a ako ne gi priznaeme ? SHTO?

Ke mora Ermira Mehmeti da mu dade na Branko голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка Dosta go dudlaa Klinton hehehhee

Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 15:09
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 15:09
По оваа линија оди и (сега за сега) воздржаноста на Шпанија која си има проблеми со баските.
a bidejci site imaat po nekoj takov problem , od priznavanje nisto газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.