|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 464465466467468 1553> |
Автор | ||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ve nasmeam li drugarcinja?
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No 1
Kako se na japanskom kaze impotencija? Jao-pao!
**. van konk*rencije Kako se na Italijanskom kaze minic? PANORAMA DI PICORE. **. van konk*rencije extra Kako se na engleskom kaze grupni sex? Every body na livadi. 84. PRAVI PREVOD NA ENGLESKI: Slobodan Milosevic - Freeman; Gentlef**k Tugomir Sadpeacer;Samoubica-onlykiller, Napet sam-I am onfive;More bre!-See,broth... 83. Na srpskohrvatskom se kaze BUDI HLADNOKRVAN 82. Kako se na makedonskom kaze za tanga gace? Kanapce na cmarce. 81. Kako se na Japanskom kaze "pusi mi ga"?......................................... NA GA SAKI!!! 80. Kako se na italijanskom kaze ginekoloski pregled? REMONTE DE PICORE. 79. Kako se na novohrvatskom kaze ovca? Vuneni travojed. 78. Kako se na novohrvatskom kaze pas? Okolokucni domobran. 77. Kako se na novohrvatskom kaze rodjendan? Pizdoizlazna obljetnica. 76. Kako se na novohrvatskom kaze dignuti lovu? OTUDJMANITI SUSKU. **. Kako se jednom recju moze reci i da ti je nezgodno i da ti je neugodno? Da ti je... NEUZGODNO!!! |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve me, zhiv sum
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro vecer pozdrav do Djakondo
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav milo moe |
||
s.r. Dzaki |
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto pravis misje?
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu mi nedostigate mnogu ve sakam |
||
s.r. Dzaki |
||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ti nam. Iako sum najmiroljubiva kazuvaj kogo da istepam sto te nema
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rakovodstvoto na mojata org.
pretpostavuvam, ama ne sum siguren |
||
s.r. Dzaki |
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ste razvrzale muabet
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
irenka, znaes sto mi tekna?
na nevladinite organizacii vo zimbabve, sigurno web sajtot im je , na primer: www.fenix.org.zm |
||
s.r. Dzaki |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хелоу мај диарс..одамна не сум ве посетила овде...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 464465466467468 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |