![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 24> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ОД КАРИКАТУРА МОЖАМ ДА ЗАКЛУЧАМ ДЕКА ЖЕНИТЕ СЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНИ А МАЖИТЕ ОПЕРИРАНИ ОД КОМПЛЕКС - ДУРИ БИ РЕКОЛ, НАРЦИСОИДНИ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ke povtoram:" laznata narcistickata licnost ne e opsednata i voodusevena od sebe tuku e voodusevena od predstavata za sebe!!!"
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I'm the king of the world !
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ДОБРО Е ШТО ОГЛЕДАЛОТО ЈА ДАВА ИЗВИТОПЕРЕНАТА СЛИКА НА ЛИЧНОСТА!!!АКО Е ВИСТИНСКАТА..СМЕ НАЕБАЛЕ!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И денес гледајќи се во огледало...сум задоволна... и и се радувам на секоја секунда од животов... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....................ШТО ОГЛЕДАЛА ИМАТЕ БРЕ ЛУЃЕ?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Средна големина со убаво рачно изработена рамка... а најважно секогаш ја кажува вистината... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Abe lepotan...sekogas koga ke zastanam pred ogledalo mi se smeska...so majka go rodi taka ubav i zgoden, pa taka so tie nemirni ocinja i vecen smesok na ednata strana od ustata kako Rodzer Mur so blago podignata vega, a tek muskuli...vibriraat kako busalka za beton, dobro najcesto garderobata ja utnuva i zatoa majka mu uste mu kupuva alista i mora da gi vraka najmalku tri pati...
|
|
![]() |
|
И денес...огледалото ми вели...
Блашке...радувај му се на животот...
уживај во секој даден момент...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Život je komedija onima koji misle, a tragedija onima koji
osjećaju. (Pikaso)
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Se poglednav utrovo...nishto ne vidov
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
OGLEDALOTO MI RECE IDI DA SE SISAS POD HITNO.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |