![]() |
|
Стануваш сабајле попален/попалена! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
igo_19_85 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
definitivno se slozhuvam so tebe
Изменето од Eleni - 11.Декември.2006 во 00:27 |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
МТВ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekoe otsabajle prvo se isplasuvam, oti mislam nekoj bulji u mene, a toa Stojko moj bil. Stanuem i promasuem vrata i se zalepuem za zid i toa stalno na isto mesto taka da tamu ima dupka. Obavezno patikite ke mi zastanat na sred hodnik za da me sopnat, od tolku sto se bezobrazni i na krajot koga mocam sekogas mocam u dva pravca, eden u solja, a drugiot po nogavica od pizama, ke se iznanerviram i nema veke ni trag od mojata popalenost
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako legnam nacukan, sabajle stanuvam izmoren kako crnci da me brkale cela vecer
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
togas najprvin proveri dali sve e u red..........odzadi, ali aj ako bil crnec ke osetis odma......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, ama jogurtot na masice samo mi muti pamet
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.................pa utrinski sex ti e kako utrinska gimnastika.................mmmmmmmmm a ako stanam popalena............neka mu se misli toj sto spie do mene...............
![]() |
|
![]() |
|
Nasite stari piele po edna rakija na gladno nautro, a ne vie kako zborite...mi se zgadi...
|
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
na sabalje te osvezuva i raspolozuva posle cel den ti odi se kako podmackano
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
имам кофа полна со студена вода покрај креветот, за, не дај боже, да не настане пожар...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Го карам и му викам: "Down boy! DOWN!"
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
go budam chovekot do mene
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |