|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОД ЖИВОТОТ ПОГОЛЕМА МИСТЕРИЈА НЕМА.
КУПУВА ЧОВЕК ЛОЗ ПРЕД МЕНЕ И ЗАМИСЛЕТЕ ЈА ДОБИВА ПРЕМИЈАТА. А ЈАС СТАСАВ ПРЕД ЛОТАРИЈА ПРЕД НЕГО, АМА СЕЗАЛАПИВ НИКАКОВ СО ЕДНА НИКАКВА ЖЕНСКА, ПА ТОЈ ПРЕД МЕНЕ СЕ НАЈДЕ И ТОКМУ ДОБИТНИОТ ЛОЗ ГО КУПИ. А ТРЕБАШЕ МЕНЕ ДА МИ СЕ ПАДНЕ. Е КАЈ СЕ ПОГОДИ ТАА НИКАКВАТА ТОКМУ ВО ТОЈ МОМЕНТ И НА ТОА МЕСТО!? ЗАРЕМ ОВА НЕ Е МИСТЕРИЈА ОД НАЈВИСОК РАНГ? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
black angel
Нов член Регистриран: 06.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako sto se vika sh*t happens
Изменето од black angel - 27.Февруари.2008 во 19:15 |
|
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nesto za krugovite vo zito:
http://www.cropcircleconnector.com/gallery/circlegallery99.html http://www.biochem.szote.u-szeged.hu/astrojan/cropcirc.htm Изменето од Astra - 07.Март.2008 во 13:07 |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
REGRUT
Нов член Регистриран: 09.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
атлантида ја голтнала земјата зошто?затоа што почнала да војува со другите народи сакајки да владее со нив така и им требало
Изменето од REGRUT - 13.Април.2008 во 21:29 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова требаше да го пишеш у друга тема - Дали ве бие малер??? Се шалам, нема тука мистерии! И старите рекле - Не за кого е печено, туку за кого е речено!!! |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе јас ова го пишав...леле, кога ли беше...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па абре македонче!!!!! А бе не да настанал во македонија човекот, туку и многу работи тука се случиле!!!!!! Првите вонземањци тука дошле!!!!! Американците имаат македонско потекло!!!!! Нострадамус е од горно конопишта по потекло!!!! Буш е од струмичко, а жена му е од Дебреште!!!! Е сеа слушај, сите то масони, то језуити и то така , то све има македонско потекло!!!!!!! И на крај , не пишува у книгите ама светот се врти окулу македонија!!!!!!! Кој не знае нека провери!!!!! П.С. Јас сум чисто македонче, ама кога ќе прочитам некои вакви работи, аман бе!!!!! Патриот е едно, ама забегување е забегување!!!!!!! Изменето од којсумјас - 13.Април.2008 во 23:28 |
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo covekoviot um e okolu se i za se da se pravi misterija.Bilo kako nastan da se sluci ili nesrekja se e misterija zatoa shto nie taka sami go prikazuvame.Pogina Toshe soobrakjajkata e misterija,padna hilicopterot pak e misterija,poginal nekoj pak e misterija........aman.Kako nekoj da ne saka se da e ednostavno i taka da se zavrshi
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e poentata zivotot da si go zamislime ednostavno oti odma ke ni zdosadi
so se odnesuva za sonovite...definitivno imaat nekoe znacenje ( samo zavisi koj kako ke gi svati ) mene na pr. mi se imaat ostvareno mnogu sonovi da sonuvam kako zboruvam so nekoj,nekoj razgovor..nekoe mesto i po izvesen period ... po 2-3 meseci ednostavo da se najdam vo situacija da si go ispolnam sonot. Koj saka neka veruva.. a koj ne poubavo za nego na pr. jas sum preopsednata so sonovi... 4esto sonuvam i cesto mi se ostvaruat i ako sonuam nesto deka ne treba da go napravat ili deka ne treba negde da odam ednostavno ne go pravam toa...kako da mi e strav da odam protiv sonot ne znam zosto...dali potsvesta mi go pravi toa ili ednostavnmo si pravam problemi kaj sto gi nema sepak sonovite gi svakjam kako eden vid znaci ( barem moite sonovi ) |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ POTPOLNO SE SOGLASUVAM SO TEBE,I JAS VERUVAM VO SONOVITE,VERUVAM VO TOA STO GO SONUVAM,ZASTO MNOGU PATI MI SE SLU4ILO DA MI SE OSTVARI NEKOJ SON! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најпрвин прими мое искрено сочувство за брат ти.... а објаснувањето е тоа.....кога сонуваш дека ти паѓа заб.....нажалост тоа значи дека ќе загубиш некој близок....како што кажа и сама.....пломбата што паднала ја означува смртта на твојот брат.....а остатокот од забот твојата снаа останува жива..... никогаш не треба да се потценуваат соновите.......нормално сакаме да сонуваме убави работи но нажалост повеќе ни иде она спротивното.....не знам дали е во ред да се знае да се толкуваат соновите......но мое лично мислење е дека треба.......ја секогаш барам одговор т.е. се обидувам да го протолкувам тоа што сум сонувал...... а зошто тоа иде така.......преку соновите на некој начин си ја знаеме судбината однапред....убава или тажнам,жаосна,сурова.......за тоа немам одговор...... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas ednas sonuvav kako sum bila na zabar no lekarot koj sto mi go popravase zabot voopsto i ne e zabar,tuku drugar na tatko mi.Mene ne mi vadea zab vo sonot tuku samo mi popravaa.Koga se razbudiv se iznasmeav od pricina zosto sum go sonuvala toj covek koj nema vrska so zabar,no popladneto mu pocina na toj ist covek majkata.Sakam da kazam deka sakale nie ili ne sonistata si imaat svoe znacenje,a nase pravo e dali i kako ke gi svatime i protolkuvame.
|
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci definitivno koga sonuvas zabi ne e na arno
Jas ednas sonuvav kako mi se skrsil nekoj zab i od sonot me razbudi telefonot za da mi soopstat deka dedo mi e vo bolnica Изменето од shy_girl - 23.Април.2008 во 11:28 |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas imav takov son so pagjanje na zab. I koga s erazbudiv tyoj den mikazaa deka eden rodnina ni pocinal. Del d ovie sonovi se kako shema za tolkuvanje. Za zal vos ituacijava zabite imaat negativna konotacija.
No ne sekogas mozat vaka da se protolkuvaat. |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |