|
Знам |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ЗНАМ ДЕКА НИШТО...АМА БАШ НИШТО ОД ТОА НЕ ЗНАЕШ!..ГАРАНТ! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАМ ДЕКА Е ПОДОБРО ВЛОШКА ЈАЈЦА ДА СТАВИШ ПОД ДВЕ КВАЧКИ ОТКОЛКУ ДА ГИ ИСПРЖИШ ИЛИ СВАРИШ. ОД ЈАЈЦАТА ЌЕ СЕ ИЗВЕДАТ ПИЛИЊА, А ПИЛИЊАТА КОГА ЌЕ ПОРАСНАТ И ЌЕ СТАНАТ КОКОШКИ ЌЕ ТИ СНЕСАТ МНОГУ ЈАЈЦА.
Изменето од majstorce62 - 18.Февруари.2008 во 21:08 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАМ ДЕКА НЕ Е ЗДРАВО КОГА ОДИШ РАНО НАУТРО ПО УЛИЦА ДА СЕ ВРТИШ ПО УБАВИ ЖЕНИ, ОТИ МОЖЕ ПРЕД ТЕБЕ ДА ИМА БАНДЕРА ИЛИ ДРВО И ДА СЕ ЗАЛЕПИШ ЗА НЕА КАКО ЖИВ НЕКРОЛОГ.
|
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАМ:
КОГА НЕНАЈАВЕНА ЌЕ МЕ ПОСЕТИ ВО МОЈАТА КОНФЕКЦИЈА ТРУДОВАТА ИНСПЕКЦИЈА (МИСЛАМ, ИМАМ ЧОВЕК ОД ОПШТИНАТА ШТО МЕ ИЗВЕСТУВА БЛОГОВРЕМЕНО) Е ТОГАШ СИ ГИ КАЧУВАМ НЕПРИЈАВЕНИТЕ РАБОТНИЧКИ, НЕ СЕ МНОГУ ОКОЛУ 80 ВО МИНИ БУСЧЕ И ГИ НОСАМ ВО ОРАНЖЕРИЈАТА ДА ПЛЕВАТ ТРЕВА. ЗНАМ: КОЈ ОД ИНСПЕКТОРИТЕ КОЈ БРОЈ КОШУЛА НОСИ (ИСТО И ЗА ЧЛЕНОВИТЕ ОД НИВНОТО СЕМЕЈСТВО) ПА ИМ ГИ ПОЛНАМ ЌЕСИЊАТА СО ОНИЕ НАЈУБАВИТЕ, ЗА ИЗВОЗ ШТО СЕ. ЗНАМ: СЕКОЈ ОД НИВ КАКВО МЕСО САКА НА СКАРА, КАКОВ ПИЈАЛОК И КАКВА САЛАТА (ДЕСЕРТОТ Е НЕИЗБЕЖЕН) ПА СЕ ЈАВУВАВМ ВО НИВНАТА НАЈОМИЛЕНА КАФЕАНА (ЗНАМ КОЈА Е) И ПОРАЧУВАМ. ЗНАМ ДЕКА ЗА ДА УСПЕЕШ НЕМИНОВНО ТРЕБА ДА РАСПОЛАГАШ СО ПОЗНАВАЊЕ НА ОВОЈ ЈАЗИК НА КОМУНИКАЦИЈА. Изменето од majstorce62 - 18.Февруари.2008 во 21:51 |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam deka ja napraviv lampata i znam deka pak mi prekinuva
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЗНАМ,ДЕКА:..-АААААКО ТЕ ФААААТААААТ.....ЗНАМ КАДЕ ЌЕ ОДИШ!!! Изменето од zagor - 18.Февруари.2008 во 23:15 |
||
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека ќе го утнам факултетот
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАМ ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА МЕ ФАТАТ - ЈА ИМАМ ФОРМУЛАТА ЗА НЕВИДЛИВОСТА. |
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАМ ДЕКА НЕМА ДА БИДЕШЕ НИТУ ПРВА НИТУ ПОСЛЕДНА |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЗНАМ,ДЕКА:..-АААААКО ТЕ ФААААТААААТ.....ЗНАМ КАДЕ ЌЕ ОДИШ!!![/QUOTE] ЗНАМ ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА МЕ ФАТАТ - ЈА ИМАМ ФОРМУЛАТА ЗА НЕВИДЛИВОСТА. [/QUOTE] ...ЗНАМ ЕДЕН ШТО БЕШЕ БЕСМРТТЕН ДЕМЕК..АМА СЕ ЗАЕБА КОГА РИПНА ПОД КАМИОН!!!(ЖАБАТА И ШЛЕПЕРОТ...СИ ЗНААТ ТИЕ ) |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam deka utre ke bide nov den...za bebinjata...a za mene i drugi kako mene meninja ke bide prodozuvanje na potragata po biseri megu povrakanoto
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАМ ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА МЕ ФАТАТ - ЈА ИМАМ ФОРМУЛАТА ЗА НЕВИДЛИВОСТА. [/QUOTE] ...ЗНАМ ЕДЕН ШТО БЕШЕ БЕСМРТТЕН ДЕМЕК..АМА СЕ ЗАЕБА КОГА РИПНА ПОД КАМИОН!!!(ЖАБАТА И ШЛЕПЕРОТ...СИ ЗНААТ ТИЕ ) [/QUOTE] БЕСМРТЕН И НЕВИДЛИВ НЕ Е ИСТО. И ЗНАМ УШТЕ ЕДНО - РАКАТА ШТО ДАВА САМО БУДАЛ МОЖЕ ДА ЈА СЕЧИ... ЛЕЛЕ КОЛКУ РАБОТИ СУМ ЗНАЕЛ!? |
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam...deka nekoj den ...se ke oteram...upm...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas vekje ,...se oterav tamu,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |