IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Опиши го членот над тебе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опиши го членот над тебе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 121>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:11
pozitivna, zabavna i mnooogu milaaaaa

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:12
срценце интересна и ПРЕпозитивна големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:45
SUPER ; ZABAVNA ; PAMETNA I DRUZELUBLIVA
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:55
optimisticna,vesela,polna so zivot,so ogromen potencijalголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:57
срценце позитивен мил 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:00
devojka so svoj stav,pozitivna,draga,golem drugar,prekrasen stil,isklucitelno pametna i mila..so eden zbor..na Makedonija i trebaat poveke devojki/decki kako Blueprayerголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:01
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

devojka so svoj stav,pozitivna,draga,golem drugar,prekrasen stil,isklucitelno pametna i mila..so eden zbor..na Makedonija i trebaat poveke devojki/decki kako Blueprayerголемо%20гушкање
лелееее мило бе па ти ептен ме издигна во облаци оди да те гушнам големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:08
mislam deka izgleda .....VAKA.....големо%20гушкање
btw...nemozam da ja najdam temata kako zamisluvate forumdziite,
neka sedi tuka slikava dodeka ne ja najdam....temata deнамигнување

Изменето од mamma - 18.Февруари.2008 во 20:27

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:15
која слика мама збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:16
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

лелееее мило бе па ти ептен ме издигна во облаци оди да те гушнам големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж

ne mila..ne znam da laskam..duri znam da sum brutalno iskren..a za tebe bev samo iskren..nisto poveke nisto pomalku..a-haaa..sega mi tekna...gi ima i najubavite crveni cizmi u gradot,i btw najubavo i stojat..(ah sto sreken tip e toj Sandanski)големо%20гушкање
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:20
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

на форумов,... сите обично се запознаваме по карактер,... па затоа,... ајде една игра,... со три збора опиши го членот над тебе.... голема%20насмевкатрепкање ајде да видиме кој ќе ме опише мене.....трепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка

...СЕ СИ КАЖА АВТОРОТ!!!..СО ТРИ ЗБОРА!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:27
Originally posted by mamma mamma напиша:

mislam deka izgleda .....VAKA.....големо%20гушкање
btw...nemozam da ja najdam temata kako zamisluvate forumdziite,
neka sedi tuka slikava dodeka ne ja najdam....temata deнамигнување

а баш денес мислев да одам да се шишам вака алал да ти е (подолга ми е од оваа и обожавам црвен кармин големо%20гушкање
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:33

...ИМПОЗАНТНА ГЛЕТКА!!!НЕВЕРОЈАТНО ДОБРА ФОТОГРАФИЈА...!!!ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ....НЕ ПОСАКУВАЈТЕ ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ВО РЕАЛНОСТ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:46
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ИМПОЗАНТНА ГЛЕТКА!!!НЕВЕРОЈАТНО ДОБРА ФОТОГРАФИЈА...!!!ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ....НЕ ПОСАКУВАЈТЕ ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ВО РЕАЛНОСТ!!!
JA BI SAKAL OVA DA IM SE POJAVI U PRISTINA...ALI NAS DA NE ODMINE SEKOJA NESAKANA POSLEDICAголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 121>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.