IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте за леќи?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте за леќи?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
Автор
Порака
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 01:40
Лично не ми требаат леки, имам прекрасни сини очи и, да чукнам во дрво, одличен вид. На кого му требаат леки поради проблемите со видот, ако сака нека си стави, индивидуално. А за мењање на боја на очи... Кој што сака нека прави, негови си се очите, он ќе има/нема да има последици.

Инаку познавам еден другар, кој носи леки бидејќи неговиот проблем, не може да се реши со очила (има проблем со рожницата или како_и_да_се_викаше), така да, некогаш и нема опција.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 01:48
treba golema pedantnost i ne sekoj moze da izdrzi leki da nosi i plus ne se za u zadimeni prostorii i povece od 12 sati da se nosat treba da se odmori okoto zasto ima slucai zapale so leki i se isusile i imale posledici poslem taka da sum za ama sovesno da gi nosis no ne sum za realni boi naprotiv mackini crveni specialno da se poznae deka se leki inaku se dosta eftini 1400denari vo trgovski moze da se zemat na prizemje ima dosta izbor
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 19:41
Ne,ne sum ubavo si gledam,i ne sakam da si go zamaram okoto so pomagala so ne mi trebaat
Кон врв
frau Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Февруари.2008
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај frau Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:56
samo leki ne mnogu treba da si pretpazliv so niv
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 18:30
da, treba da si vnimatelen so niv, no ne e nisto posebno i strasno.
dodeka se na ocite, tie ne mozat da se isusat i nisto nema da im bide ako zaspies so niv, moze samo ocite da ti bidat poumorni i crveni utroto.

ne e tocno deka ne moze sekoj da gi nosi, problem imaat samo onie koi otisle na pregled kaj pijan ili zaljuben kontaktolog.

inaku, postojat dptr koi se koregiraat isklucivo so kontaktni lekji.

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:27
mnogu treba da si vnimatelen so niv..koga gi stavas ,gi vadis...nosev..ali izgubiv na razni nacini 6 para ...sega imam cvikeri..onie bez ramka...super mi se...a i mi vikaat ko profesor sum izgledalголема%20насмевка
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:21
Site so gi znam,gi zamenija lekite so cvikeri,poso stalno gi gubea.. nikako da socuvaat nekoj par..
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:00
мајка ми носи леќи,... ама има многу проблеми,... збунетост го сушат окото,... а и јас би одбрала леќи,... не сакам наочари,... иако некогаш кога гледам филм ми требаат голема%20насмевка 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:06
ПОДОЛГИ ГОДИНИ НОСАМ ОЧИЛА,ПОРАДИ ПРЕЧКИ НА ЛЕВОТО ОКО(од температура,како бебе..),И МИСЛАМ ДЕКА,АКО Е ПОТРЕБНО И ВЕЌЕ МОРА ДА СЕ СТАВИ Т.Е. КОРИСТИ ПОМАГАЛО,ИЗБОРОТ НЕКА БИДЕ НА ОЧИЛАТА!!!КОРИСТЕВ ВО ПОЧЕТОКОТ ЛЕЌИ,НО СИ ИМАВ ПРОБЛЕМИ..ГОЛЕМИ!!!СЕГА МИ Е ДАЛЕКУ ПОЛЕСНО И СЕ НАВИКНАВ МНОГУ БРЗО !А, КОРИСТЕЊЕТО НА ЛЕЌИ БЕЗ ПОТРЕБА,ДА ИЗИГРАВА НЕКОЈ/А СИЈАМСКА МАЧКА....ТОА ГО ПРЕЗИРАМ..!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:15

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:31
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

..ИДИВИДИ ОКО ЧОВЕЧЕ!!!!БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........!ZEZNATA...ОВА ТИ БЕШЕ ЛЕВОТО?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:34
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

..ИДИВИДИ ОКО ЧОВЕЧЕ!!!!БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........!ZEZNATA...ОВА ТИ БЕШЕ ЛЕВОТО?

da,zagor slikata e napravena so pomos na ogledaloнамигнување

Изменето од ZeZnAtA - 19.Февруари.2008 во 17:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:43
СЕ ШАЛАМ..НЕМОЈ И ТИ ДА МИ СЕ ЛУТИШ...ИНАКУ ЗА ТЕБЕ ЗНАЕШ...ЌЕ СЕ УБИЈАМ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:50
газење%20од%20смеење...ova da ne trebashe vo vicevi da go postirash???намигнувањеголемо%20гушкање

Изменето од ZeZnAtA - 19.Февруари.2008 во 17:52
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.