|
Бричење или небричење на половите органи |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 27> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...А ШТО БАРАТЕ ВИЕ ДОЛУ ,ШТО ИМА ТАМУ ЗА ЈАДЕЊЕ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA JADENJE? OCIGLEDNO DEKA TOA VI E NAJGOLEMIOT STRAV.NEMOJ DA MI GO JADES...................
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma koj da mi go jade :) imam zelezo na nego tesko da ce moze:) a i plus da se zadrzam na temava vistina izumira taa rasa kako prvo ne e xigienski ako ne se bar potskratis pa i da se izbricis sega za depilacija ne bi boli u pm:)
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam i jas se cudam :)
|
|
|
|
Esperansa
Група Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno kazano jas bev non stop izdepiliana tasma... ama tipot me natera da sum si gi porasnam...taka sum licela na zena a ne prvo kako na zracenje da sum bila pa mi ispagjale vlaknata...abe cuden narod..
|
|
Life is a big f**k!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....................СМЕНИ ГО ТИПОТ!!!ТОЈ ТЕ ЗЕЗА,ЌЕ ТЕ ВИДИ НЕКОЈ ,ЌЕ ТИ СЕ СМЕЕ.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Средена, не мора депилирана. Некои средени фризури убаво личат. Само да не е џунгла, со мачета да се пробиваш
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam samo ako e podniknato po lizenje u faca sum kako Al Pacino u "Skarface " Toni Montana
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СО СРЧА ИЛИ БЕЗ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас преферирам скратување на влакнта со ножици или евентуално депилација со крема, отколку бричење.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas skratuvanje so nozici
a ponekogas i bricenje skros zavisi od raspolozenie |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па видете вака, бричење на половиот орган - не, затоа што на него немам влакна а на пределот над него, каде се сместени пубичните влакна - само за специјални пригоди
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma so srapneli |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |