|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика | страница <1 45678 45> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://observer.blog.com.mk/node/136249
http://www.radiomk.com/ http://boomp3.com/m/5edce3887cd4/miren-protest-19-02-08-skopje-na-plostad-makedonija http://www.speedyshare.com/534713657.html Изменето од Vladimir88 - 18.Февруари.2008 во 10:09 |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Duhovno sum so vas , ponosno i resh*telno da kazime zaedno site dosta !
Neka se echi Makedonskiot glas , neka se veejat makedonskite znamina , neka puknat dushmani i predavnici . Te sakam Makedonijo! Edna , obedineta i vecna! |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Договорено, втрорник 18:00, бројот на присутни не е ограничен нели? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Де бе човек
Што повеќе тоа подобро Значи не е ограничен, конечно сите да се собереме еднашка и нешто добро да направиме за државата.. Цел живот како глувци се криеме и јадеме бурек од страна, а бараме резултати.. Доста беше трпење шовинистичко однесување.....знаеш од кого .....не сакам да и го спомнам името..... Дојди собери цела багра.. Но Протестов морам да ти напоменам дека е мирен затоа без палици, ножеви и.т.н. Оружје нека ти биде знамето и гласот |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, да си ги донесеме и борците од војната 2001. Тие се најмасовни, а и онака државата им е доживотен должник. Што велиш за ова?
Изменето од orlov - 18.Февруари.2008 во 18:12 |
||
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Донеси кој сакаш ама да не носат оружје... Сепак ова е мирен протест....а ако сакаш да кршиш прозори на грчка амбасада тогаш можам да ти кажам дека тоа не е решение.. Само поголеми проблеми на владата и на државата ќе и направиме |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИРЕН ПРОТЕСТ!? КАКО КОРЗО...РАНДЕВУ...ТАКВО НЕШТО. АБЕ КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД МИРНИ ПРОТЕСТИ? УШТЕ И ЌЕ НИ СЕ СМЕАТ...
ЈАС НИКАДЕ НЕ ОДАМ БЕЗ „МОЈ НАГЛЕДНО СРЕСТВО...“ ХАУБИЦ,МИСЛИМ! ПО, БЕ, ХАУБИЦ... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
for_macedonia
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku da znaete ova e pusteno i po msn.
Veke se siri kako zaraza. :) |
||
D a v i d
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
utre ako ne ve vidam vo broj od barem 5-60.000 mladina kje me razocarate |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас доаѓам а и како што знам уште многумина ке дојдат
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bidejci mene mi e mnogu daleku , preku 70 - 80 km , mene ce me pretstavuva blueprayer
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze li ?
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие се повоздржани повеќе од сите други кои ќе бидат таму. Нема Власта што да страхува од нив. Едино треба да се сети дека тие со своето присуство само ја потсетуваат дека сеуште се живи и дека државата им должи за семејните трауми и безчувствителното ги исфрлување на улица. Власта треба да има доблест и да закаже средба со нив за да го реши горливото прашање. Вие нема ни да знаете кој е кој на тоа корзо, независно дали е млад или со проседа коса. Затоа нема кој да страхува од било што. А, нормално, незалудна е поговорката ,,КОЈ СИ ЈА ИМА МУВАТА НА КАПАТА,,. Дечки се шетаме. Скопското корзо има повторно да оживее како во моите млади незаборанви години. |
||
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој дел со Мувата на капата не разбрав што поточно сакаш да кажеш но нема везе...
А инаку и темата не е за борците туку е за протестот за името........на борците никој не им брани да дојде...напротив...Ти кажав секој е добредојден само оружје да му биде знамето......или транспарентот, не палката или камењата..... Офф топик.. Те мачи ли нешто во врска со мене или?? Само прашувам... Изменето од Vladimir88 - 18.Февруари.2008 во 22:05 |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |