IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Косово независно од 17 февруари
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Косово независно од 17 февруари

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 48>
Автор
Порака
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:06
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Абе челнкава (што ми е сомнително дека е членка) дојде овде само да провоцира ???

Pa zar ne gledas deka od vcera samo niknuvaat ko pecurki novi nickovi, za da provociraat??? голема%20насмевка
 Ne se bas nesto inventivni vo toj pogled...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:11
ако мислат дека нешто ке не повредат се зезнале....чим се кријат зад други јузери а не под тие што се. голема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:13

Абе челнкава (што ми е сомнително дека е членка) дојде овде само да провоцира ???

Si otide,se isplasi.Popladne sme posilni Ima ludi po svetov,steta sto pocnuvaat da preovladuvaat
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:14
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Хееее,
национал- шовинистката ќе полемизира и тоа на шовинистишки теми.
Ах, проклет да е БРИОНСКИОТ ПЛЕНУМ, што не го остави Ранковиќ да ги суреди сите албанци на тогашните ЈУ простори. Денес ќе си бевме мирни.
Абе, не за џабе Ристо Крле напиша: ,,ОД ГЛАВАТА СИ ПАТИМЕ,,.
Ако во далечната 1966 и после тоа се суредеа нивните предци немаше денес и нусињата нивни да ни попуваат.

ova pogore napisanovo e sovinizam...do koga bre vaka ...aj da se iskoleme pa posle ke vidime, taka ne odi

PAVLIN,
Не гледаш ли дека правиш кардинална грешка. Ни уфрлија кртица на форумов и тоа баш во овој подфорум, за да се раскараме помеѓу нас. Дај смирисе малку. Дај ние да ја натерам та да збесне, а не ние секогаш фини.
Модератори, во форумов ни уфрлија вирус. Пуштете антивирус.
Да, анти вирус.
Нек види лејди- шитарска дека е заразена и пуштена на терен.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:39
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a dali se uste se cuvstvuvas dikriminirana ? tuka , vo svojata drzava ? a sto se odnesuva do znaminjata i takvi raboti , protivustavni i slicno , bi sakal da mi odgovoris , ama cesno ... dali bi gi poddrzala makedoncite koi ziveat vo albanija da napravat nesto slicno , protivustavno ?

..кратко и јасно,,,и најискрено,,,потполно би ги подржала доколку нормално ги исполнуваат условите за баранје такво нешто,,,

големо%20гушкање da pretpostavime deka ce baraat isti uslovi kako i albancite vo makedonija ... sepak , kako sto makedonija e tatkovina na makedonskite albanci , taka i albanija e tatkovina na albanskite makedonci , neli? . e , vo toj , slucaj , ti bi gi poddrzala ... kazi mi te molam , dali sega gi ispolnuvaat tvoite kriteriumi za nivno baranje , a ako ne , te molam da mi pojasnis zosto ne големо%20гушкање ti blagodaram
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:41
Originally posted by antigona antigona напиша:

Si otide,se isplasi.Popladne sme posilni Ima ludi po svetov,steta sto pocnuvaat da preovladuvaat
не мила ние сме луди тие не се голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:41
i povtorno ce ve zamolam site na vozdrzuvanje od upatuvanje navredi .. vi blagodaram големо%20гушкање
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:43

..ne dojdov da provociram nikogo,,no ednostavno,,sakav da vidam kakvo razmisluvaat moite sonarodnici,,,po povod proglasuvanjeto na nezavisnosta na Kosovo,,

a kolku za toa dali sum "clenka",,ili "clen"...da ti objasnuvam samo deka kaj nas nemame zakon da se pojavuvaat maski so zhenski iminja,,,ili obratno,,,ednostavno se pretstavuvame toa sto sme...ne znam kako e kaj vas...

Originally posted by antigona antigona напиша:

...kolku slatko me nasmea...blagodaram,,,

,,koga bi me isplasel nekoj,,togas toa bi bile lugje "intelektualci"..koi zboruvaat so fakti i argumenti,,i koga onie bi me navredile nesto,,,togash da,,bi razmisluvala zoshto se sluci toa,,a onie sto se sovladeni od emociite,,i navreduvaat,,pravo da ti kazham,,nitu gi chitam..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:44

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

a dali se uste se cuvstvuvas dikriminirana ? tuka , vo svojata drzava ? a sto se odnesuva do znaminjata i takvi raboti , protivustavni i slicno , bi sakal da mi odgovoris , ama cesno ... dali bi gi poddrzala makedoncite koi ziveat vo albanija da napravat nesto slicno , protivustavno ?

..кратко и јасно,,,и најискрено,,,потполно би ги подржала доколку нормално ги исполнуваат условите за баранје такво нешто,,,

големо%20гушкање da pretpostavime deka ce baraat isti uslovi kako i albancite vo makedonija ... sepak , kako sto makedonija e tatkovina na makedonskite albanci , taka i albanija e tatkovina na albanskite makedonci , neli? . e , vo toj , slucaj , ti bi gi poddrzala ... kazi mi te molam , dali sega gi ispolnuvaat tvoite kriteriumi za nivno baranje , a ako ne , te molam da mi pojasnis zosto ne големо%20гушкање ti blagodaram

Ја нема, шиптарката да ти одговори.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:45
кај вас??? а КАЈ е тоа кај вас?? и зашто не си одиш кај вас???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:48
Не ги сакаат ни во албанија, албанија преку нив сака само територија.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:48
газење%20од%20смеење povece od ocigledno e deka nekoj so provociranje saka da izbegne odgovori газење%20од%20смеење големо%20гушкање jas se uste cekam odgovor големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:48
ке го добиеш мирослав на Св. Никад
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 16:49
sakas li da se oblozime ? голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.