|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 48> |
Автор | |||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa zar ne gledas deka od vcera samo niknuvaat ko pecurki novi nickovi, za da provociraat??? Ne se bas nesto inventivni vo toj pogled... |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако мислат дека нешто ке не повредат се зезнале....чим се кријат зад други јузери а не под тие што се.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Si otide,se isplasi.Popladne sme posilni Ima ludi po svetov,steta sto pocnuvaat da preovladuvaat |
|||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PAVLIN, Не гледаш ли дека правиш кардинална грешка. Ни уфрлија кртица на форумов и тоа баш во овој подфорум, за да се раскараме помеѓу нас. Дај смирисе малку. Дај ние да ја натерам та да збесне, а не ние секогаш фини. Модератори, во форумов ни уфрлија вирус. Пуштете антивирус. Да, анти вирус. Нек види лејди- шитарска дека е заразена и пуштена на терен. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da pretpostavime deka ce baraat isti uslovi kako i albancite vo makedonija ... sepak , kako sto makedonija e tatkovina na makedonskite albanci , taka i albanija e tatkovina na albanskite makedonci , neli? . e , vo toj , slucaj , ti bi gi poddrzala ... kazi mi te molam , dali sega gi ispolnuvaat tvoite kriteriumi za nivno baranje , a ako ne , te molam da mi pojasnis zosto ne ti blagodaram
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i povtorno ce ve zamolam site na vozdrzuvanje od upatuvanje navredi .. vi blagodaram
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ne dojdov da provociram nikogo,,no ednostavno,,sakav da vidam kakvo razmisluvaat moite sonarodnici,,,po povod proglasuvanjeto na nezavisnosta na Kosovo,, a kolku za toa dali sum "clenka",,ili "clen"...da ti objasnuvam samo deka kaj nas nemame zakon da se pojavuvaat maski so zhenski iminja,,,ili obratno,,,ednostavno se pretstavuvame toa sto sme...ne znam kako e kaj vas...
...kolku slatko me nasmea...blagodaram,,, ,,koga bi me isplasel nekoj,,togas toa bi bile lugje "intelektualci"..koi zboruvaat so fakti i argumenti,,i koga onie bi me navredile nesto,,,togash da,,bi razmisluvala zoshto se sluci toa,,a onie sto se sovladeni od emociite,,i navreduvaat,,pravo da ti kazham,,nitu gi chitam.. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја нема, шиптарката да ти одговори. |
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кај вас??? а КАЈ е тоа кај вас?? и зашто не си одиш кај вас???
|
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ги сакаат ни во албанија, албанија преку нив сака само територија.
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
povece od ocigledno e deka nekoj so provociranje saka da izbegne odgovori jas se uste cekam odgovor
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ке го добиеш мирослав на Св. Никад
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakas li da se oblozime ?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |