![]() |
|
Што мислите која е целта на нашето постоење? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ja soslusuvas najdosadnata baba u maalo
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ДА ПРЕТУРАШ ОД ПРАЗНО ВО ШУПЛО
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kotenje, kotenje ,potenje i kotenje
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СО ПАМУК ДУША ТИ ВАДАТ - А ТИ НИЗ ИНКА УМ И КЛАВАШ
|
|
|
|
![]() |
|
НЕПОБИТЕН ДОКАЗ ЗА АПСУРДОТ НА ЖИВОТОТ
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da glasas i poslem da pcues : - Tu da mi se isusi rakata, a nego mocaloto !
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
DA TANCUVAME NAJDOBRO STO ZNAEME
ta-ta-ta-ta-tam...ta-tam-ta-tam...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Koga zensko tancuva i mesa so gzovi mi se cini kako obrazi da mi se smeat i mi prakaat poljupcinja
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
AJ MORE MAZISTA BUDALI, SE' E TOA NAMERNO, NISTO NE SFAKJATE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Namerno ama, majka i posle ke place...
|
|
![]() |
|
E AKO DE, VAZNO KERKATA KE SE SMESKA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
мајка на марика думаше...
|
|
|
|
![]() |
|
AMA IMA EDEN PROBLEM VO TANCUVANJETO: MOZE TOLKU DA TE PONESE MUZIKATA...I ATMOSFERATA...I NECIJ
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЖИВЕАМ ЗА ..VRANJSKI COCEK!!!!.....СВИРИ МИ МАЈСТОРЕ....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |