|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 48> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка си. Дали знаеш кој им го испра мозокот на Албанците со Голема Албанија???? Изменето од Vladimir88 - 18.Февруари.2008 во 15:10 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,и сега ,,за жал историјата не подели на 3 различни страни,,и сега веке
се имаат создадено 3 Различни Реалности,,,и да се размислува за
обединуванје на овие три различни реалнсоти,,,е многу глупаво,,,,па
затоа се потрудиме да се интегрираме во нашите родни земји,,без притоа
да дозволуваме некакви дискриминации,,,и така,,,полека да ја
остваруваме нашата заедничка цел... да бидеме дел од Европа,,,и Нато,,
a dali se uste se cuvstvuvas dikriminirana ? tuka , vo svojata drzava ? a sto se odnesuva do znaminjata i takvi raboti , protivustavni i slicno , bi sakal da mi odgovoris , ama cesno ... dali bi gi poddrzala makedoncite koi ziveat vo albanija da napravat nesto slicno , protivustavno ? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami sto stanuva so momicevo ? kade zamina ? cuvstvuvam deka vo nea lezi vistinski sogovornik , demokrata golem ... ne navreduvajte nikogo vi se molam .... sekoj treba i mora da si gi kaze nestata onaka kako sto gi gleda .. mozebi i ce naucime nesto ? ... sepak , covekot uci dodeka e ziv , neli ?
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто се случува со тебе. Те мачат дневни и ноќни мори. Не бладај. Соочисе со фактот дека однапред ви е судено да губите. Но сега доста многу ќе изгубите. А вие по обичај за вас човекот не значи ништо и нема да прикажете жртви. Оди одмарај. Психата ти е затруена и изморена. Земи освежисе и трезвено мисли. Мисли, но мисли човечки. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez navredi .... pls
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..кратко и јасно,,,и најискрено,,,потполно би ги подржала доколку нормално ги исполнуваат условите за баранје такво нешто,,, |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
господине,,,вас немам намера да ве коментирам,,,пошто гледам дека сте отруен од омраза,,,а знаеме дека кога човек размислува само на одмазда,,и такви нешта,,,не гледа јасно...и се му е простено.. |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miroslav_g8, Оставија. Длабоко во неа навлегол национал- шовинизмот. |
||
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postavuvanjata na znaminjata 1997 bese protivustavno i protiv zakonski, a osobeno e mnogu vazno da se naglasi deka Vaseto nacionalno zname e IDENTICNO ,so znameto na Republika Albanija. Ne moze zname na tugja drzava da se vee na teritorija na druga nezavisna SUVERENA DRZAVA, OSOBENO NE OFICIJALNO NA DRZAVNI I LOKALNI INSTITUCII. Ne bi imal nikakov problem so Vaseto zname, t.e znameto na Makedonskite Albanci da se vee tamu kade sto ste mnozinstvo, ama TOA MORA DA SE RAZLIKUVA OD ZNAMETO NA USTE EDNA SUVERENA DRZAVA NARECENA ALBANIJA. Napravete nekoja modifikacija na znameto, pa stavajte go na sekoja bandera ako sakate. |
||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Те молам научи го македонскиот јазик,не се ставаат наводници на секој збор.И дај олабави со ширење на негативна енергија |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хееее, национал- шовинистката ќе полемизира и тоа на шовинистишки теми. Ах, проклет да е БРИОНСКИОТ ПЛЕНУМ, што не го остави Ранковиќ да ги суреди сите албанци на тогашните ЈУ простори. Денес ќе си бевме мирни. Абе, не за џабе Ристо Крле напиша: ,,ОД ГЛАВАТА СИ ПАТИМЕ,,. Ако во далечната 1966 и после тоа се суредеа нивните предци немаше денес и нусињата нивни да ни попуваат. |
||
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova pogore napisanovo e sovinizam...do koga bre vaka ...aj da se iskoleme pa posle ke vidime, taka ne odi |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Авганистан го призна Косово18.02.2008 15:47 - Макфакс Авганистан денеска ја призна независноста на Косово, соопштено е во Кабул. Авганистан е првата земја што ја призна независноста на Косово, што вчера беше прогласена во Косово. „Ја поддржуваме одлуката на народот и ја признаваме независноста на Косово“, рече портпаролот на авганистанското Министерство за надворешни работи Султан Ахмад Бахин. Косовскиот премиер Хашим Тачи и претседателот Фатмир Сејдиу денеска упатија писма до владите на 192 земји во кои бараа формално признавање на независноста на новата држава. Koj ne, ako ne najgolemiot TRGOVSKI PARTNER na Kosovo... Pa koj ke im ja transportira na Avganistancite DROGATA vo Zapadna Evropa????? Mora da se poddrzuvaat, islamistite edni so drugi za zaednicki NARKO-BIZNIS interesi... a vo isto vreme: Над 100 лица загинаа во вчерашниот напад во Авганистан18.02.2008 14:28 - МИА Најмалку 100 лица загинаа во вчерашниот самоубиствен напад во јужниот авганистански град Кандахар, соопшти денеска гувернерот на провинцијата Асадула Халид. Гувернерот наведе дека ова е најкрвавиот напад по 2001 година, кога талибанците беа симнати од власт. Според Халид, цел на нападот бил Абдул Хаким Џан, поранешен лидер на антиталибанското движење и началник на локалната полиција. Халид соопшти дека бомбашот самоубиец детонирал експлозив додека се наоѓал меѓу 500 луѓе кои гледале борба со кучиња во западниот дел на градот. Авганистанските власти за нападот ги обвинија талибанците, но досега бунтовниците не презедоа одговорност. Во текот на минатата година во Авганистан беа извршени 140 самоубиствени напади. Nema sto BAS RENOMIRANA DRZAVA GI PRIZNALA...PA TIE I SAMITE NE SE DRZAVA, SO RAZNI NATO-MATO NA NIVNA TERITORIJA I RAZNI SEPARATISTI ...DALI DA PLACES ILI DA SE SMEES Изменето од Neonic - 18.Февруари.2008 во 16:10 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе челнкава (што ми е сомнително дека е членка) дојде овде само да провоцира ???
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |