|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 131> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или пијат хахахаха
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или правеле нешто друго... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма што друго , моравме да се напиееме оти беше ненормално ладно
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само тоа... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехеех , ништо друго , само тоа , немаше жртви хахахах
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV DO PRILEPJEBAGO
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прими го и ти поздраво од прилеп ебаго
|
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ona vcera...navistina bese nenormalno ladno....garant imas najdeno nesto "svezo mevce" da te stopli...
pozdrav |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A DENES TOPLO E?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova soncevo pak ne lazi..ama ladno e...samo ne do tolku kolku snosti |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blackeye kaj si be ti?vo prilep?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да...тука живеам и тука творам |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и пак вечерва нема никој...од прилепчаниве...
или спијат, или пијат...или се во љубовен загрљај...
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си легнав синоќа во 8 часот бев преморен и се разбудив утрово во 7 и 30 , замисли кој умор , сонував прекрасен сон дека сум на тибет , поубаво не сум сонил бог знае од кога , а блекај шо велип ти мевце свежо имаше, ама кај балче хахахахахахах
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |