|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 263264265266267 1869> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zivcite chuvaj gi ke ti trebaat...mala si ushte za kinenje...zivci... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ccccc tri saati me zeza, kosata mi obele
i ispushtiv neshto vazhno ovde? |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne kolku sho ja gleam nma she neshto monumentalno da se deshava deneska osven proglasuvanjeto na nezavisnost na Kosovi...bljaaaaaaaaak
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moiraaaaaaaaa......ako ne spavash...javi se...miss you-kiss you...no money-no honey...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve go dude looks like a lady i povtorno e poetski raspolozen.......batali boliwoodska produkcija
...........thanks for advice...... but …. I open the book ……. read……. make judgement……… |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
duuuuuuuuuuude |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ej moira...kaoo deneska na politika...imashe bajagi rabota? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahaaa, premnogu.......i taman koga sakav da se relax....ve snema .........no sega si tuka i ocekuvam............
Изменето од moira - 18.Февруари.2008 во 03:44 |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
povtorno sum alone.............
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne de samo nesho vremevo bash ne ne saka...u rasar sme de...a toa ja nesho ko razonoda ti doagam na tebe malce a moira? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne spomnav razonoda........kazav relax .........i me veselis.........i........
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da viish te primetiv deka si u guzva deneska i bash sakam da te razpolozam malce, megutoa..nekao deneska i mene ne mi ide...ali ke se potrudam nekako ako imash strplenie...ke probam da izkopiram eden tekst sho go iam napishano na eden forum pred dve godini i poveke...ako seushte stoi tamu...ke pobaram u sekoj sluchaj... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde bas uzivam koga ja citam tvojata poezija........mi se dopagja..........a i prozata veruvam deka ti e odlicna....... cekam
Изменето од moira - 18.Февруари.2008 во 03:52 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ja sum ovde
|
||
Внеси реплика | страница <1 263264265266267 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |