|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 48> |
Автор | ||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Родното место ти е некаде кај Казакстан , не мешај баби и жаби. И нема да може да ја делите веке е делена. Изменето од MAKEDON-FILIP - 18.Февруари.2008 во 00:27 |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO TIE PREDCUVSTVA VEKE PRESTANETE I MESTO PREDCUVSTVA IMAJTE CUVSTVA ZA OVAA DRZAVA. |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da BRAVO ZA ZAPADOT I AMERIKA,TAKA SE PRINAVA DRZAVA A STO E SO makedonija KOJ USLOVI GI ISPOLNUVA KOSOVO A MAKEDONIJA NE----------20 GODINI SE BORI ZA DA JA PIZNAAT
VAKA DA LOBIRAA ALBANCIVE OD MAKEDONIJA ZA DA NE PRIZNAAT NAS NAMESTO DA PLACE I DA KUKAAT KAKO IM SE ZAGROZENI I USKRATENI NIVNITE PRAVA.AMA IZGLEDA ISTO NEPLACAT MAKEDONCITE I ALBANCITE..... KOJ PREDUSLOV GO ISPOLNI KOSOVO POVEKE OD MAKEDONIJA TOA E PRASANJETO DO VAS KOJ TOLKU MNOGU SE IZRADUVAVTE ZA KOSOVO,A ZIVEETE VO NEPRIZNAENA MAKEDONIJA KAKO STO IZLEGOVTE DENES IZLEZETE ISTO TAKA I ZA DA JA PRIZNAAT VASATA MATICNA ZEMJA VO KOJA STE RODDENI VO KOJA ZIVEETE ZAEDNO SO SITE NAS OSTANATI NEALBANCI |
||
thedutchmeisje
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iako ne sum bas vo tek so nastanive na balkanot...sepak...mozebi ke bidam pogresno razbrana...ama nezavisnosta na kosovo e edna golema pogresna odluka...stravuvam deka mozebi ova ke ne donese do golem problem...mislam deka ona sto i pripaga na srbija treba da ostane nejzino!a i ne ja razbiram rabotata so veenje albanski znaminja na kosovo i kaj nas...zatoa sto albanija e edna drzava a makedonija ili kosovo druga...i mislam deka treba najstrogo da se zabrani veenje na drugi znaminja...ako nekoj se cuvstvuva kako del od albanija treba tamu da si odi...zatoa sto iako se toa albanci tie ziveele cel zivot vo makedonija i nivnata nacionalnost e makedonska(albanska)...i ako ne se cuvstvuvaat kako del od makedonija treba da odat tamu kade ke se cuvsvuvaat kako del od taa drzava!!!ali sepak ova e mojot stav za siuacijava...i ne mozam da sfatam kako do vcera ziveevme vo edna drzava (jugoslavija) i site bevme slozni...a sega odednas sekoj so sekogo se mrazi i sekoj ima potreba za nekakvi si prava...ama toa e...da se nadevame deka naskoro ke ziveeme vo mir...
GOSPODE PROSTI IM NA ONIE KOI GRESAT!!! |
||
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DALI NEKADE GO STAVIJA I MAKEDONSKOTO ZNAME ZA NEKOJ PRAZNIK OSVEN ALBANSKOTO? |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali ti znaes deka ako Makedonskite Albanci, ne ja isceniraa 2001 nie ke vlezevme vo NATO zaedno so Slovenija, a isto i za EU , vo grupa so Bugarija i Romanija? Makedonija go potpisa dogovorot za stabilizacija i asocijacija so EU uste vo 1998.10 godini bea poveke od dovolni da se napravat baranite reformi, da ne bese 2001,koja bese kobna za razvojot na Makedonija, i koja donese stagnacija od barem 10 godini.. |
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е јасно што народ ке живее таму кога косоварите се декларираат како Албанци или Срби кога косовска националност не постои.
|
||
thedutchmeisje
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se nadevame...samo ne zaboravaj deka "nepravata" koi vike gi imavte ne dovedoa no ovaa situacija!!!ne znam sto ni falese kako drzava pred konfliktot koj go zapocnavte...nisto ne smeni...samo tenzijata se kacuva se poveke i poveke i predizvikavte omraza koja veruvaj mi deka eden den ke pukne!!!i ako tolku mn sakate da ja vidite makedonija napred naprevete nesto za toa...a ne na sekoj mozen nacin gledate da ja spoite so albanija!vie ste makedonci i odnesucajte se taka!Makedonija ima edno zname,edna jazik,edna relligija,edna himna,eden grb,pocituvjate go toa!!!
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така ти е тоа кога си имаш проблем со еден вид на крлеж кој многу тешко се чисти ама ке му дојде крајот. |
||
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZATOA STO BEVME GOSTOPRIMLIVI GI PRIBRAVME TUKA KAKO BEGALCI A NI VRATIJA SO TERORIZAM EPAA KADE PRAVDATA....JA IMA LI.....NE NI TREBA NI NATO NI EVROPA SI JA SAKAME MAKEDONIJA KAKVA I DA E SAMO NAS AI CELA DA E ....SEGA DA
NE BIDE DEKA IMA KKOSOVO I OVDE ILI NEKAKOV DELLLLL |
||
thedutchmeisje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne...izgleda deka ova vleguvanje vo eu ni donese samo plus problemi!!!a prasajte go zapadov kolku sme dobrodojdeni???ne sakaat ni da cujat...zatoa sto spored niv nie gi maltretirame albancite i ne im davame nikakvi prava!!!neka mi kaze nekoj dali vo nekoja dr draza se tretirani makedoncite kako sto nie gi tretirame albancite...ili dali uopste nekoja nacionalnost vo svetov e tretirana vaka kako albanskata kaj nas???
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
thedutchmeisje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se nadevame...samo ne zaboravaj deka "nepravata" koi vike gi imavte ne dovedoa no ovaa situacija!!!ne znam sto ni falese kako drzava pred konfliktot koj go zapocnavte...nisto ne smeni...samo tenzijata se kacuva se poveke i poveke i predizvikavte omraza koja veruvaj mi deka eden den ke pukne!!!i ako tolku mn sakate da ja vidite makedonija napred naprevete nesto za toa...a ne na sekoj mozen nacin gledate da ja spoite so albanija!vie ste makedonci i odnesucajte se taka!Makedonija ima edno zname,edna jazik,edna relligija,edna himna,eden grb,pocituvjate go toa!!! |
||
thedutchmeisje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne...izgleda deka ova vleguvanje vo eu ni donese samo plus problemi!!!a prasajte go zapadov kolku sme dobrodojdeni???ne sakaat ni da cujat...zatoa sto spored niv nie gi maltretirame albancite i ne im davame nikakvi prava!!!neka mi kaze nekoj dali vo nekoja dr drzava se tretirani makedoncite kako sto nie gi tretirame albancite...ili dali uopste nekoja nacionalnost vo svetov e tretirana vaka kako albanskata kaj nas??? Изменето од thedutchmeisje - 18.Февруари.2008 во 00:50 |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |