|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 910111213 48> |
Автор | |||
Danyal1907
Група Регистриран: 27.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vie izgleda ste uste vo dlabok son luge Kosovo E republika i toa so site pridruzni elementi , 100 god. son se ispolni
f**k YU - milosevic +tito
|
|||
Covek koj ne pravi greski obicno ne raboti nisto-Phillips
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе искрено речено не се ни замарам со тоа...
Само Македонија може многу голем профит да оствари од тоа Косово, нормално ако е паметна..... А и искрено речено зошто да се замарам и онака онака од Април во Македонија ќе функционира штабот на ЦИА во Македонија..(незнам дали си ја видел градбата на Кале но тоа мене не ми личи на амбасада ми личи на Форт Нокс).... И ќе има безбедност во регионов во наредните 20 години ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mladost-ludost, ne rekol dzabe narodot. Pred da se raduvash tolku, zemi otvori ja kartata na Golema Albanija, prouci ja i vidi kade e granicata za Skopje. Tesno li im beshe Vodno i rezedincijalniot del na Amerikancite, pa otidoa na Kale? Da ne beshe tolku vesel i euforicen ke cueshe shto kaza Medziti...mu se ostvari stogodishniot son. E toj son ja opfaka i pola Makedonija, a Kale vo toj son so cel toj del istocno od Vardar e jasno zacrtan na mapata.Proanaliziraj. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Според америка ДА, но според сите други НЕ. Не гледатели дека само четири земји заедно со америка се за косово. А во советот за безбдост, во ООН, во ЕУ колку се земји членуваат? Јалова ќе биде работата. Но, може и тоа да е целта- односно крајниот епилог да е војна од регионалени размери која потоа ќе прерасне во сведски. Нека ни е господ бог на помош. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sreknooo da ni e na siteeee,,,na kraj se ispolni vekovniot son.. ...
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
орловка
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MISLAM DEKA IMATE USTE SONISTA,GI SONUVATE A NE KAZUVATE. |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па како да ги кажат коа знаат дека за жал ке им останат само соништа
|
|||
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poarno i da ne ni gi kazuvaat a i da ne sonuvaat dosta im e veke sonot im se ispolni
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da vekoven, otprilika tolku vreme postojat siptarite Gegi na ovie prostori, kade sto opstojuvaat narodi so mileniumi. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мун а ја и ти да си ги спакуваме куферите најдобро ке да е. нема леб овде народот тешко да се крене да го одбрани тоа што треба! до сега не се крена и дозволи владата да не продава па и сега нема да се крене
|
|||
|
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e Kosovo Republika dodeka ne go priznaat UN...a za toa treba da sonuvate isto kako Turskiot Kipar, i Tajvan |
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEKA GO SONUVAAT SONOT ZA USPESNA MAKEDONIJA, PA TUKA ZIVEAT ,A JAS KE SE MOLAM SONOT DA IM SE OSTVARI.
|
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cekaj sega da vi snema struja, pa potoa i voda... ke uzivate vo sonot.. vi posakuvam se najdobro....no ISKRENO, makite vasi na Kosovo DOPRVA DOAGJAAT. Ne e lesno da se izgradi drzava, osobeno znaejki go kapacitetot na vodacite na Kosovo, koi od obicna gerila oblekoa vratovrski, i sega mislat preku nokj, stanale "Intelektualci" Kosovo nema da se resi i nema da bide primeno vo UN uste mnogu godini, vo sekoj slucaj ke bide odmeruvanje na sili US & EU vs Russia China, India Brazil, Belorus,Argentina, Cyprus itn itn.... Recesijata vo USA raste, i gledam pocna da se nadzira krajot na modernata "Rimska Imperija" narecena USA.... "Sekoe Kralstvo si ima svoj kraj i pocetok" Изменето од Neonic - 18.Февруари.2008 во 03:09 |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој вековен сон... Жал ми е...толкава еуфорија, истакнати американски знамиња....а америка никому не му мисли добро освен себеси. Таа држава веќе е “трула вишња“во некој чоколаден оклоп, кој веќе пука, истоштена од бесмислените војни кои ги води по цел свет. Гадно се лажете сите кои мислите дека америка ви мисли добро. Македонија е и ваша татковина...прво човек треба да живее со своите соседи, а после да се удира в гради поради заштитата од “велесилата“. Ќе видиме какво “добро“ ова ќе и донесе на Македонија. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |