|
Љубов кон две личности |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Originally posted by Drlja е да си ми жив и здрав само мене не ме разбираа коа зборев Жени...само да се комплицирало ај да ви објасни бато Дрља За некој да кажеш дека го сакаш треба му го посветиш своето срце, а сите знаеме дека имаме само по едно (освен по некој во Чернобил) така да аналогно на тоа можеш да сакаш само еден/една а можеш да чувствуваш страст и хемија кон некој друг/а но тоа не е љубов ----------------------------------------------------------------------------------------------------- More luge, koj nejke i gospod da ne mu dade. Oko pusto coecko, ke zaleta, ke pogledne, shto e ubavo i na gospod mu e drago, ama ko ke si otidesh doma, ko ke si sednesh eden do drug, pa onie gulabcinjata okolu se se zamagluva...bledee. Poarno polni race, otkolku polni oci. |
|||||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
mene sekogas mi se DOPAGJAAT dve ili poise licnosti
|
|||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
LJUBOV SO IST INTENZITET KON DVE LICNOSTI ISTOVREMENO NE MOZE
MOZE DA NI SE DOPAGJAAT POVEKE LICNOSTI NO SEKOJA LICNOS RAZLICNO
|
|||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Moze...sekako deka moze....
Jas si gi sakam svoite dve deca-podednakvo...ili,...toa ne e ljubov??? |
|||||||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ako sakas nekoj togas nema da mislis na drug, ne moze da postoi ljubov kon dve licnosti...a ako veke postoi togas znaci nesto ne e vo red, licnosta e zbuneta od sopstvenite cuvtva i potrebno e vreme koga se ke se sredi vo nejzinata svest so vreme cuvstvata kon ednata strana ke preovladaat sigurno...znaci ljubovta kon dve licnossti e samo preodna nejasna faza koja ke premine vo ljubov kon edna koga ke se razjasni pred se vo psihata na licnosta sto ja cuvstvuva...
|
|||||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
...ne... ...zatoa sho sekoj se saka razlichno...znaesh zashto e taka toa...pa zatoa sho sekoj e razlichen...koa se zaljubuesh u drug po definicija go barash toa sho go nema toj sho veke go ljubish...e sea poshto nikoj nishto nemoze da predvivi...koja ljubov ke preovlada ne se znae nikad...zavisi od mnogu drugi faktori...pred se od zdravata logika...ali sho da vi objasnuem na vas curite...slabo so logikata stoite...neznam dal ke me razberete... |
|||||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ljubov kon dve li4nosti sekakov mozi da bidi,nema pravilo tuka.
|
|||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Жените имаат страшен талент за игри со зборови, кога како им одговара, нормално. Не ја вади мислата од контекст, ти се допаѓа .... (ама читај и понтаму). Ај молим те објасни ми ова. Еден го сакаш и не можеш без негозаради тоа што е фин , добар, нежен внимателен итд итд. Ама другиот нема такви особини, арно ама со него имаш одличен секс, па не можеш и без него. Е што е љубовта сега, и колку ќе издржи без добар секс? А коку жени љубовта ја поистоветуваат со добар секс? А уште колку пак мажи го прават тоа истото? Ама што е тоа љубов уствари и колку може да трае и заради што тоа толку многу (или малку) може да трае? А нели секоја вистинска љубов е силна, интензивна и кратко трае? И нели секоја вистинска љубова е тажна и завршува несреќно? Или не секоја? Па сега можеш ли да сакаш двајца истовремено? А да не се заебав пак самиот ?????????!!!!!!! |
|||||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Zensko sto saka dvajca ? Ma k*rviste, pusti ja. A na masko mu lici i so cetri, so je je
|
|||||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
zar toj ne e mashka k*rva???
|
|||||||
|
|||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Nema maski k*rvi, se vika Maco toj takviot
|
|||||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
koj kako saka neka si gi vika,no jas nikogas ne bi povikala takov
|
|||||||
|
|||||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
A ako si na " Milioner " i imas samo takov prijatel kako dzoker ?
|
|||||||
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |