|
ПЕСНАРИЦА НА ЗАБАВНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gore, dole - BAJAGA Nemoj nikad biti dole mada neki i to vole nemoj nikad biti dole jer sve dole noge bole Ref. Gore dole, dole gore gore dole, dole gore sve je gore, dole Nemoj nikad biti gore za to uvek ima fore nemoj nikad biti gore jer svi gore i pregore Ref. Idemo malo dole idemo malo gore Nemoj nikad biti dole mada neki i to vole nemoj nikad biti dole jer sve dole noge bole Ref. Nemoj biti u sredini jer ces biti u manjini nemoj biti u sredini ili prvi bar otkini Ref. Idemo malo dole idemo malo gore idemo malo gore |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moji drugovi - BAJAGA Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu i ja sam selica pa ih ponekad sretnem u letu Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama Moji su drugovi zestoki momci velikog srca i kad se pije i kad se ljubi i kad se puca gore od Aljaske do Australije kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama Ref. Da smo zivi i zdravi jos godina sto da je pesme i vina i da nas cuva Bog da su najbolje zene uvek pored nas jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas Za moje drugove ja molim vetrove za puna jedra puteve sigurne a noci zvezdane i jutra vedra Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad kod se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama Ref. 2x Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu i ja sam selica pa ih ponekad sretnem u letu Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ruski voz - BAJAGA Voz pospani voz za Harkov Gomelj, Lenjingrad znam kako je nocas dalek Beograd Nece moci nikada olovka ni hartija ni svi Ruski postari ne mogu ti odneti pismo koje pisem ja marka s likom Lenjina i u pismu jedina tuga sto me razbija Nije votka rakija, mada nocas udara tuga mi je velika, velika ko Rusija ja ne mogu poslati ljubav jer se ljubav ne salje nit sam mogo poneti s sobom tvoje poljupce Voz u vozu izguzvana lica putnika ti si tamo negde iza onih planina dal' si mozda zaspala il' si budna kao ja dal' te muce nemiri il' te nista ne muci Kada budes citala pismo koje pisem ja tajna bice skrivena iza ovih redova |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tishina-Bajaga
Mrak se skupio u kap rano jutro kao slap ulazi u sobu da l' si ikada pitala tamne senke zidova ujutro gde odu Oci su ti sklopljene usne su ti umorne ne ljubi me njima nisu cvorci pevali dok je iznad krovova svirala tisina Hajde, Boze, budi drug pa okreni jedan krug unazad planetu noc je kratko trajala a nama je trebala najduza na svetu U mom oku samo hlad u mom srcu samo stud, inje i prasina nisu cvorci pevali dok je iznad krovova svirala tisina U cik zore zvizdi voz njime odlazim u OZ necu da se vratim sto god tebi napisem pocepam i obrisem al' ti moras znati Nisi se probudila, zato nisi videla igrale su sene nek te dobri duhovi i kraljevski orlovi cuvaju od mene |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tishina-Bajaga
Am C Mrak se skupio u kap G rano jutro kao slap ulazi u sobu Am C da l' si ikada pitala G tamne senke zidova ujutro gde odu Am C Oci su ti sklopljene G usne su ti umorne ne ljubi me njima Am C nisu cvorci pevali dok je G iznad krovova svirala tisina Am C Hajde, Boze, budi drug G pa okreni jedan krug unazad planetu Am C noc je kratko trajala G a nama je trebala najduza na svetu Am C U mom oku samo hlad G u mom srcu samo stud, inje i prasina Am C nisu cvorci pevali dok je G iznad krovova svirala tisina Am C U cik zore zvizdi voz G njime odlazim u OZ necu da se vratim Am C G sto god tebi napisem pocepam i obrisem al' ti moras znati Am C G Nisi se probudila, zato nisi videla igrale su sene Am C G nek te dobri duhovi i kraljevski orlovi cuvaju od mene mamma se nadevam ne mi se ljutis so gi staviv i akordite od edna od moite omileni pesni od bajaga |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO MAMMA I CARNATION ... BAS MI E DRAGO STO SE STAVI I HARMONIJATA ... SEGA DRUSTVO I EDNO GITARCE ... MOZE DA SE UZIVA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija - DADO TOPIC Tamo gdje vjecno sunce sja tamo je Makedonija narod i zemlja koju volim ja Dok Vardar grli polja zrelog zita ponosna i gorda kao gorska ptica pjesmom je svojom zemlja ta ocarala srca sva i vino sa izvora njenih sad pijem ja Besmrtna k'o srce sto vjekovima bije tudjinska nikad ona bila nije zastava njena nek' se vjecno vije Ref. 3x Kad si sam, kad je sve tuzno, ti se sjeti nje Makedonija ti pruza ljubavi sve (Makedonija ti pruza ljubav) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali znas da te volim-Dado TopicDa li znaš da te volim, dugo nisam znao to
Sada želim da ti priznam i molim te da mi vjeruješ toDa te volim ko što ljudi mogu voljet jedan cvijet Da te želim kao oni što htjeli bi da njihov cijeli je svijet. I vječno da žive ovdje kraj nas I svaki naš novi dan bit će znak Da volim te ja. Da li znaš da pamtim riječi koje šaptali smo mi Dok smo sanjali o sreći, na vjernost tad smo se zakleli mi Tvoje usne i tvoj pogled i u očima sjaj Tad govorili su meni da ljubav ta neće imati kraj. Изменето од mamma - 17.Февруари.2008 во 22:00 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Besame Mucho Besame, besame mucho Comosi fuera esta noche la ultima vez Besame, besame mucho Que tengo miedo a perderte Perderte después Besame, besame mucho Como si fuera esta noche la ultima vez Que tengo miedo a perderte Besame, besame mucho Perderte otra vez Quiero tenerte muy cerca mirarme en tus ojos verte junto a mi Piensa que tal vez ]Manana yo ya estare Lejos, muy lejos de ti Besame, besame mucho Como si fuera esta noche la ultima vez Besame, besame mucho Que tengo miedo a perderte Perderte despues Besame, Besame mucho Que tengo miedo a perderte Perderte despues Que tengo miedo a perderte Perderte despues |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova so akordite e mnogu dobra rabota
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
autor: bijelo dugme pjesma: a i ti me iznevjeri Am F G Am Ti nisi ti vise Am F G Am I sto mi je najbolnije Am F G Nikom na svijetu kao meni nije Am F G Liju mi teske novembarske kise Am G F Em A ti ne pitas kako mi je Jer ti nisi ti vise Kazu da me varas Kazu da me ostavljas Kazu mi da si zavoljela drugog I da ti nista moje drago nije A ti ne pitas kako mi je Ref. Am Em Godine prolaze F Am Laste mi ne dolaze C G Am Ne mirisu mi zumbuli F G E Am A i ti me iznevjeri F G E Am A i ti me iznevjeri Ti nisi ti vise I sto mi je najbolnije Kazu mi da si zavoljela drugog I da ti nista moje drago nije A ti ne pitas kako mi je Godine prolaze Laste mi ne dolaze Ne mirisu mi zumbuli X 2 A i ti me iznevjeri A i ti me iznevjeri |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME Album : Bitanga i princeza (1979) A KOLIKO SI IH IMALA DO SAD Uvod: Riff1 (ovo u zagradi svira druga gitara) Riff1_A Am E E|------------------------------------------------------------------------- H|-------------(-5-5-5-7----------------9-9-9-9--9---9-9-9-9--9-)---------- G|-------------(-5-5-5-7----------------9-9-9-9--9---9-9-9-9--9-)---------- 1X D|-------------(-5-5-5-7----------------9-9-9-9--9---9-9-9-9--9-)---------- A|------------------------------------------------------------------------- E|--5\--5-5-3-5--------------3-4-5-3--0------------------------------------ Riff1_B Am E [ovaj se dio malo mijenja-2. i 3. put - mrsko mi pisat - poslusajte sami) E|------------------------------------------------------------------------- H|---(5-5-5--------5-5-5-7--------------9-9-9-9--9---9-9-9-9--9--9--9-)---- G|---(5-5-5--------5-5-5-7--------------9-9-9-9--9---9-9-9-9--9--9--9-)---- 3x D|---(5-5-5--------5-5-5-7--------------9-9-9-9--9---9-9-9-9--9--9--9-)---- A|------------------------------------------------------------------------- E|--5\-----5-5-3-5-----------3-4-5-3--0------------------------------------ Fill1 Fill2 F d G E|----------|---------------------------------------5-------------3--------- H|----------|-------------------------1-------------6-------------3--------- G|----------|-------------------------2-------------7-------------4--------- D|----------|-------------------------3-------------7-------------5--------- A|--3-2--0--|---3-2--0----------------3---------------------------5--------- E|----------|----------------5---3----1------------------------------------- 1.strofa ..dan .. pusti to ..otrov ..osim ... 2.strofa ..vec .. pusti to ..streca ..reci 1. Strofa C Stani, stani i ne kvari sve Fill1 Riff1_B Zagrli me ili radi bilo sta, al' cuti molim te. C Stani, stani, necu da znam Fill2 Sta ti znaci ime neko, neka stara pjesma, neki dan. Pusti to, ni otrov ni lijek Riff1_B 2x Osim toga, ovo je dvadeseti vijek. 2. Strofa - (k'o prva) Stani, stani, saznacu i sam Bezveze je da ceprkam stvari koje bole, ja ih znam. Stani, stani, nemoj mi rec' Sss sta me briga sta je bilo kad je bilo vec. Pusti to, ni sreca ni par Al' reci, a koliko si ih imala do sad. Refren G5 A5 C5 A5 G5 A5 C5 A5 Nije ljubomora, nije ljubomora G5 A5 C5 D5 F5 nije ljubomora, ipak reciiii Am - > Solo A koliko si ih imala do sad. Solo: (kao pratnja se moze svirati Riff1 2X ili samo akordi - a,E) Am E E|------8------------------------------------------------------------------ H|---10----------------------------------------------10--10---------------- G|----------5-5-5-5-5-5--5-----5-7b8r7-5-7-5---------------9--------------- D|-------------------------7-----------------7-7--------------------------- A|------------------------------------------------------------------------- E|------------------------------------------------------------------------- Am E|-------------------8-----10b12-8-----10-------10b12-10-8----------------- H|---10-10-10--10-10---------------10----10----------------10-8------------ G|--------------------------------------------------------------9---------- D|------------------------------------------------------------------------- A|------------------------------------------------------------------------- E|------------------------------------------------------------------------- E E|------------------------------------------------------------------8------ H|---------------------------------------8-10-10-10--10-8--10-8--10-------- G|-7b9-7-5---5--------------5-7--5b7-----x--------------------------------- D|--------7---7-7-7-7--7-5------------------------------------------------- A|------------------------------------------------------------------------- E|------------------------------------------------------------------------- - Onda ide onaj dio gdje se cuje smijeh - tu mislim da svira samo C-D - Zatim: (nesto kao..) Am E E|--8---10-8-----------------------------12-12-12-12--12-12---------------- H|----------10--8-10-8----------------------------------------------------- G|---------------------9-7-9---7-8-9--------------------------------------- D|------------------------------------------------------------------------- 2X A|------------------------------------------------------------------------- E|------------------------------------------------------------------------- - Opet: 2. strofa i refren i ....kraj. Изменето од marco_antony - 27.Февруари.2008 во 09:41 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bijelo Dugme 1984. - B3 AIAIO RADI RADIO (EDA) Zaspao je cijeli svijet, nista ne talasa (EDA) Zaspala je i radnicka klasa (EDA) Zaspala je vasiona, a mi se ljubimo i radi radio Zaspao je KGB, zaspala je CIA Odmara se nasa milicija Svi spavaju a mi se jos uvijek ljubimo i radi radio E D A E D A Ooo, radimo ja i radio, ooo, samo ja i radio E Esus4E Esus4 (F#E,AG#,F#EC#F#E) E Esus4E Esus4 (F#E,AG#,F#EC#F#E) Aiai - o radi radio, aiai - o radi radio C#m H A H Za mene i za moju curicu C#m H A Koja ne da svoju suknjicu E Esus4E Esus4 E A E Aiai - o radimo ja i radio Spava Pariz, spava Sid, New York, Moskva, London, Madrid Spavaju pederi, manijaci, u muriji spavaju murijaci Spavaju pametni i kreteni spavaju svi a sta je meni Ja jos uvijek moju curicu nagovaram da skine suknjicu |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME AKO IMA BOGA bass sema: Am* C Dm Am* C Dm (A,GA,GA,GCD) Negdje u tvome adresaru pod slovom B je moje ime Am* C Dm Am* C Dm Prekrizi ga nocas i stavi krst pepela i krst tisine Am C Dm Am*=(Am,Am/G-Am,Am/G-Am,Am/G) Ako ima Boga Sto zima a nijedno ljeto poneka mrvica sa tvoga stola Al nikad niko nije ceko kao sto cekah ja do bola Ako ima Boga Am(HC,C D, D E) Am(HC,CD,DDE)-prelaz Moji drugovi odavno kuce imaju Am Dm DmC G/H Am Samo moja kuca je bez krova, prokleta bices, ooo,ooo- o , Am C Dm Am Ako ima Boga u paklu gorices Sanjao sam E kako ulazis u moju pjesmu,ulazis prosto ko u svoju bastu Pod pazuh dolijecu ti lastavice, ja pjevam bijela mi krila rastu Al vise me ne boli Sanjao sam E kako s andjelima jedes tresnje i kako andjeli na mene lice I kako sapucem u tvoje krilo radjaj mi djecu kao kolacice Al vise me ne boli |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |