![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 460461462463464 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazi mi Irenka,zasto te zbunuva Damata?
Mozes i na licna ako sakas?
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
dama???
taa tipkata sto se pojavuva od vreme na vreme??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
ma ne e taa dama tuku se raboti za ''dama''
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sto e rabotava??
Kazete da sum vo tek???
Moira???
Mozes da mi kazes,,,
|
|
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...momichki...ke piete po edno kafe so "damata" ako ve pokani...drugarski na trach-muabet-forumski... mmmmmmm...
![]() ![]() ![]() ... ![]() |
|
![]() |
|
Ne sfakjam...
ama ok e..
nema veze
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cekaj cekaj...
da ne ima nesto vrska so onaa slika od nokeska sto nekoj ja ima staveno i ima napisano deka toa e Well??? |
|
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...abe "DAMATA" izglea kao fraer...ustvari fraerot izglea ko dama...ahahahahahah |
|
![]() |
|
Well je voudrais un caffe avec toi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...merci...bon-bon la fille, J'adore l'absolu ... un caffe avec toi... ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
eh, super, sega koga "damata" go usovrsi francuskiot, sega file baraj si go vetenoto
![]() ![]() Изменето од moira - 17.Февруари.2008 во 17:49 |
|
![]() |
|
...kafe-mafe... ![]() ![]() ![]() Изменето од ...Well... - 17.Февруари.2008 во 17:54 |
|
![]() |
|
![]() Ozdrave li???
Zdr Moira, Well
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ohohoho...pa gde si ti Valerija, sho mi se kriesh taka... ![]() ![]() ![]() http://ca.youtube.com/watch?v=EXGP5Nn1-Vg |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 460461462463464 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |