|
Јаничари |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НИКОГАШ ДА НЕ БИДЕШ, ТОА Е НАЈЛОША ВАРИЈАНТА НА „СЛЕПА УЛИЦА“ ПРЕЖИВУВАЊЕТО Е СОСЕМА ДРУГА РАБОТА. ВРЕДНИТЕ РАЦЕ СЕКОГАШ ДОАЃААТ ДО ЛЕБ. Изменето од majstorce62 - 21.Јануари.2008 во 21:04 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa zatoa rekov i deka ne znam........
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за 200-300 евра, можеш да купиш многу души..... Просто е неверојатно колку се ефтини луѓево.
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"А АКО ПАРИТЕ ТИ СЕ ПОТРЕБНИ ЗА ДА СПАСИШ ЖИВОТ НА НЕКОГО ШТО МНОГУ ГО САКАШ. ОБИЧНО ВЕЛАТ „И ДУШАТА БИ СИ ЈА ПРОДАЛ ЗА ДА МУ ПОМОГНАМ“"
a, ako go spasis i na kraj ti si pak losiot a toj/taa dobriot/ta!?! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nie se prodavame na toj nacin sto rabotime za onie sto si ja prodale dusata
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВАЖНА Е ПОМИСЛАТА ДЕКА НЕГОВИОТ ЖИВОТ И ПОНАТАМУ ТЕЧЕ... |
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SE' E NA PRODAZBA, DUSICKI MOI, SE'! VO TOA SE', SPAGJA I DUSATA. ZAVISI SAMO OD CENATA I OD PRILIKITE.
TOJ STO VELI MOJATA DUSA NE E NA PRODAZBA, POJMA NEMA!!!
TOJ SAMO NE BIL VO SITUACIJA DA MORA DA JA PRODAVA!!!
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti verojatno nemas principi, pa zatoa pojma nemas zosto nekomu toa bi mu bilo neprifatlivo.
Na krajot, sekoj covek sto e dostoen za pocit, mora da ima nesto sveto, vo koe e zalozena negovata dusha, i koe bi go cuval i po cena na zivotot. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ТИ, ВЕРОЈАТНО, УШТЕ НЕ СИ ЗАПЛИВАЛ ВО ОКЕАНОТ НА ЖИВОТОТ, КОГА ТОЛКУ СЕ ДРЖИШ ДО ПРИНЦИПИ. |
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KE DISKUTIRAME, AMA NEMA DA SE VREGJAME, VAZI?
ZA DA TI DOKAZAM DEKA NE SI VO PRAVO, DEFINIRAJ MI STO ZA TEBE ZNACI DA SI JA PRODADES DUSATA.
EDNO VREME NA OVAA TEMA SE KOMENTIRASE DEKA DEMEK DUSATA SI JA PRODALE ONIE KOI IMAAT BUGARSKI PASOSHI. SI JA PRODALE NACIJATA, MENE AKO ME PRASAS, DUSATA BI TREBALO DA E NESTO DRUGO. TE MOLAM, POTRUDI SE I DEFINIRAJ! STO ZNACI DA SE PRODADE DUSATA, STO KONKRETNO?
AND...PLS...NO HARD FEELINGS...NO BAD WORDS
|
|||
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mozes da bides podaleku od vistinata. Fascinantno mi e kaj nekoi lugje, cij kapacitet e nabien vo shise so stavena zatka, sto percepiraat od zabja perspektiva, i se nesposobni da vospriemat informacija deka moze da ima i edno drugo povisoko i pobeskompromisno nivo na funkcioniranje. |
|||
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
definicijata e mnogu prosta i ednoznacna. Ke ti pastiram od prviot komentar na temata: "Како во сите периоди низ историјата, и сега имаме една класа на јаничари. Луѓе кои за пари и статус си ја продале душата, нацијата, најблиските." Nema losi zborovi, samo vistinata. |
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
CEKAM ODGOVOR SENSEY!!! NE BEGAJ MI!!!
|
|||
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo za tebe, ke pastiram uste ednas:
Луѓе кои за пари и статус си ја продале душата, нацијата, најблиските. |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |