![]() |
|
Вашиот сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I jas glasav za prvoto, a isto taka ne e na odmet i pettoto, znachi mir pred se, da nema gladni i ljubov se razbira,a ostanatoto ke si dojde samo po sebe ili so malku trud.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Se najdov zatecena.
Pa jas veke nemam son, odamna se otkazav od site moi sonista kako veke za se da e kasno.
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Da ziveam nekade kade sto e vecno soncevo i vo blizina na voda, znam deka sum trebala na vakvo mesto da se rodam. Sonuvam za pesok vo mojata kosa....
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
првото
![]() |
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Site da ziveeme i vibrirame vo Ljubov, taa da bide edinstvenata cel, edinstveniot nacin na koj ke ziveeme, samo vo Ljubov i pomaganje edni na drugi! Toa e mojot son!
![]() |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
toa e sonot na kolektivniot um ... !!! koga togas ke bide ... gledam deka po glasanjeto na ludjeto ... toa dominira ... Vi posakuvam prijaten nedelen den !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Сонувам да имам одмор од барем еден месец, летно време, во сонце и палми, некаде на Јадран, да не мислам на ништо, само да си постојам....
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
па што не кажеш ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Mojot son e da im se ostvarat nesebicnite i iskreni zelbi na site lugje vklucuvajki me i mene
![]() |
|
![]() |
|
KikoMC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Ubavo e chovek da sonuva..Ushte povekje toj treba da zivee za ostvaruvanje na sonishtata, da ne se otkazuva od nishto zoshto toj kje ostani propalica..Pozdrav...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
HOROR
![]() |
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Abe,sto glumite?Site bi sakale mir vo svetot,ama toa da bide vashiot son-ne veruvam.Koga bi imale edna zelba,na sto bi ja iskoristile?
Jas bi posakal da mi se ostvarat site zelbi ![]() |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Имате ли некаков сон кој е поголем од животот? Тоа би било нешто.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Порано ,поретко сонував,сега почесто...
обично соновите ми се бурни и страсни...
ама понекогаш ми се и патриотски...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |