![]() |
|
Омилена македонска поп пејачка и зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Dorian_22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Февруари.2008 во 01:27 |
Која ви е омилена македонска поп пејачка, зошто е тоа така и не е лошо да напишете која песна од неа најмногу ви се допаѓа?
![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Калиопи (милата
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nema takva
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Калиопи ми се допаѓала од секогаш, Обои ме, Месечина мислам дека не се забораваат, а ми се допаѓа и Елена Ристеска убав глас има.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Шо знам... Има повеќе, највише ја свиѓам Елена Ристеска. Али музика најчесто не бирам според изведувач (зборам за македонска музика
![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Александра Пилева и Кристина Арнаудова
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
ИСТО! |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
omilena mkd peacka nemam
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Vo momentov nemam takva
porano ja imashe Ana Kostovska, ja sakav poradi prekrasniot glas. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ИСТО...
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
arnaudova........zasto????
.......ima dobra cicka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
зашто има глас друже ја имам слушано и во живо
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ja imam i ja slusano, duri i angazirano....no me znaes.....sex, drugs and rocknroll taka da samo cickite i odgovarat za to....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
LouWeed бре, старо е*ачиште си
![]() Јас сум за Дани. иии Деана Николовска... еве слика од неа, а еве и причина зошто ја сакам ЉОЉ ![]() Нели добивате желба да сте на местото на Бојана Васиќ? |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |