|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 217> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kalinooooooooooooooooooooooo
BRISI SE KOMPLET |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...NEEEEEEE,KALINA ,...NI SLUCHAJNO....
OVA SE INDIVIDUALNI RAZGOVORI POMEDJU INDIVIDUI....VO NEDOSTATOK NA INSPIRACIJA....ZA INDIVIDUI KOI SE POMALKU VAZNI OD INDIVIDUITE KOI GI OPISHUVAAT OVIE, PRVITE.....get it???... zosto jas,..-ne bash Изменето од mamma - 16.Февруари.2008 во 19:41 |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Исклесани во белите ѕидови на црквата Riverside во New York, фигурите на 600-те најголеми луѓе на сите времиња - светци, филозофи, кралеви... - стојат во камената бесмртност, посматрајќи го просторот и времето со своите празни, вкочанети очи.... ...кога била планирана изградбата на црквата, д-р Hary Emerson Fosdick упатил писма до група водечки американски научници, со барање да му испратат листа со 14 најголеми имиња во историјата на науката. Нивните мислења се разликувале. Повеќето од нив ги вклучувале Архимед, Евклид, Галилео и Њутн. Но во секоја листа, без исклучок, се појавувало името на ALBERT EINSTEIN" ... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:15 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlicen post
bravos james |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PETRE PRLICHKO ... I NEGOVATA ULOGA MANDANATA ... - ajde ... - ajde da si zivo i zdravo detule ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA E ,ODLICEN POST , OBAVEZNO DA GO PROCITA ZAGOR,KOLKU DA MU STANE JASNO KOJ E AJNSHTAJN |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do sega ve citav...i go razbrav postot...nema brisenje
|
||
kuliraj
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brisi i ne ja slusaj mama so znae ona
|
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin-e...ke frlam sega druga
NE-kujnska rakavica...postrashna od tvojata marsovska... zatoa ne me luti... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mahatma Gandi
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:11 |
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мора да кажам уште нешто за "НАЈГОЛЕМИОТ"! Ако некогаш некоја супериорна цивилизација, многу поразвиена од нашата, треба нешто вредно да каже за нашата, тоа сигурно би било - "Овде живеел Albert Einstein". (Ова е парафразирано, пошто не ми текнува од која книга беше!) Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:14 |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gotovo....dodeka se dogovarame da brisam ili ne, pominaa tie strani
i pak e se vo red
|
||
kuliraj
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Него, да се вратиме ние на темата... Има еден човек, за кого пошироките народни маси допрва ќе чујат дека е "голем" колку Einstein. А тоа е Edward Witten Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:14 |
||
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |