|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 302303304305306 525> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Светлини
и синевини те раствораат на меки проѕирни кругови И секој блесок на месечината точно на средина меѓу небото и земјата наоѓам од тебе по еден камен И внатре – спокојна ѕвезда |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да љубиш, тоа е најубаво Да љубиш е да ги досегнеш височините Да ги допреш крилјата на птиците Да љубиш, тоа е најубаво Да љубиш е да го украдеш времето Да љубиш е да останеш жив И вулкан да ти гори в срце Да љубиш, тоа е величенствено Да љубиш е посилно од се И да го дадеш најдоброто од себе Да љубиш и да го чувствуваш своето срце Да љубиш за да не чувствуваш страв |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislim na tebe,sunce izlazi,dal ti falim kao meni ti....
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izbabrala si put
od koga se niko ne vraca, na one planine koje su sa oblacima spojene. Topis se i nestajes jer ti nisi medzu svojima, a ovde sve sami neznanci sa rukama u dzepovima. Изменето од zbunet - 17.Февруари.2008 во 08:09 |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас и ти сме нешто посебно
во две тела еден дух ние сме создадени еден за друг но неодамна слушнав дека има некоја тебе што ми те заведува добро позната ситуација |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I'm not afraid?Of anything in this world
There's nothing you can throw at me That I haven't already heard........... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam jas sum tvoja, samo tvoja sudbina...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I need your protection,
your hugs, your lips and your sister |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
did i ask too much,
more than a lot, you gave me nothing, that is all i got... |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
People,
dont you understand
The child needs a helping hand Or hell grow to be an angry young man some day Take a look at you and me, Are we too blind to see, Do we simply turn our heads And look the other way Well the world turns And a hungry little boy with a runny nose Plays in the street as the cold wind blows In the ghetto |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
the ships have come to carry you home
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Are you a lucky little lady in the city of light
Or just another lost angel... |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај леле ај леле ај леле да ми земе се да ми земе да ме крене, да го допрам небото да е весел како мене да го сака животот... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baby join me in death
|
||
Внеси реплика | страница <1 302303304305306 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |