|
Што би сториле кога... |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Февруари.2008 во 12:02 |
...bi doznale deka vi preostanuvaat samo uste 1-2godini od zivotot...bi prodolzile normalno kako i do sega ili bi izmenile nesto (dokolku bi izmenile sto bi izmenile...)????
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:57 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekomu ne mu preostanuvat ni tolku a baska neznae za toa
ova tema ne samo so e hipoteticka nego koga kje se ostvari soznanieto e pregr0zno - za da se polemizira voopsto za toa jas moja prijatelke bi otvaral poveseli temi od ova brrrrrrrrrrrrrrr edna goooooooolema do ZEZ Изменето од anakin - 16.Февруари.2008 во 12:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatele da vo pravo si,no i toa e del od zivotot......taka da zosto da ne se podzamislime i toa bi go napravile sega i da dademe se od sebe za da bide zivotot nas onaka kako sto sakame nie....neli....zivej go sekoj den kako poseleden...a ke go zivee taka samo onoj koj znae deka mu se odbrojani denovite.....
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna i za tebe! |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od denot koga kje doznaes koga e krajot- toj den zavrsuva zivotot
zivot kako ZIVOT ako eden den kje doznaeme deka za 3 meseci kje se razpadne nasata Planeta toj den i zavrsuva Zivot na planetava nasa- potoa kje bide se samo ne zivot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би се преселила на море, во некоја малечка куќичка, па и колиба нека е, само да можам да ги слушам брановите...Би читала книги, би слушала музика и дотолку ќе се опуштам и ќе бидам среќна и задоволна што накрај ќе оздравам...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе гледам да ги исперам оние малку гревови во животот ќе го распродадам имотот и ќе изградам црква со народна кујна , ќе напишам авто биографија , ќе ликвидирам неколку криминалци тивко со придушувач , да им го олеснам животот на луѓето , да им дадам идеја на младите што треба да направат , човекот умира ама некоја идеја никогаш
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакас сега да отвориме една кујна?Тоа е многу хумано |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моментално имам еден долгорочен и два риволвинг кредити , инаку нема проблем сонце
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе го решиме тоа,јас ќе ти позајмам,само да го затворам о.к. и потрошувачкиот |
|
|
|
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би го поминала времето со некој што искрено ме сака,како би му ја надокнадила празнината што ќе ја чувствува кога ќе ме нема,а ма затоа ќе има прекрасни мигови на кои ќе се сеќава.Ама малку е морбидно да се размислува за тоа.Сега се ежам од таква помисла.
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено, би се самоубила, а парите што ги имам зараборено тука ке ги дадам на сестра ми ,знаејки дека и така и така ми остануваат само последните 2 години, па не сакам да правам трошок |
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најглупавото нешто што можеш да го сториш е да се самоубиеш. А имаш цели две годи...Многу нешта можеш да направиш за тој период. Знаеш ли колкумина здрави и прави во межувреме можат да се преселат на оној свет, а мислеле дека ќе живеат најмалку уште 50 години.
Во никој случај не би се самоубил. Животот е убав до последниот ден. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA DA PERAM GREVOVI!!! KE NAPRAVAM NA BRZINKA NOVI!!! SE STO SUM SAKALA A MI BILO ZABRANETO. KE RECAM f**k!!! WHO CARES...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |