![]() |
|
Серии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 22> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Gray's anatomy повеќе ми се допаѓа
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
glupi mi se i dvete
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Не сакаш крв? |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Gray's anatomy...gi izgledav site 4 sezoni...i sega
nemam shto da gledam....gi obozavav |
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Добри серии у принцип, али мене лично Grey's Anatomy повише ми се допадна. О.С. ми е некако ептен ала_парис_хилтон фазон, затоа не ја гледам често.
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
JAS SUM ZALJUBEN U dr.Karev
![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
Повеќе ми се свиѓа Scrubs одколку Grey's anatomy
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
||
Gray's anatomy дефинитивно, од овие две...
а Dr. House дефинитивно ми е најдобра во последно време! О.С. ми е некако... па, да речам, плитка... инаку сите амерички серии се такви... таков впечаток имам! |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
![]() |
|||
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
||
tos si e tvoe pravo ama ocigledno ne ja svati poentata na temata treba da pises ako ti se dopagaat seriite a ako ne ne ne interesira tvoeto mislenje kiiiisssssssssss |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
tebe ako ne te interesira, moze nekoj drug go interesira. moe pravo e da si pisham vo sekoja tema sho ke posakam ![]() |
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
![]() |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
Mene mi se OK i dvete serii,opusteni,ubavi luge vo niv!
|
|||
![]() |
|||
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
||
Ne mi smeta tvoeto islenje samo temata ne se vika "kolku gi mrazite o.c. i gray's anatomy" sepak nemam nisto protiv tugi mislenja dis gustos non disputante |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |