![]() |
|
Ѓорѓи Крстевски |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Февруари.2008 во 20:17 |
Што мислите за него? Мене лично ми се допаѓа неговата музика, искрена е, има убави текстови и нежни мелодии. Ви се допаѓаат ли неговите песни?
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Убави текстови! Но досаден е веќе со тоа баладите
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
точно!
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koj bese toa?sviri li po svadbi ?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
завива
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
po svadbi ili pod prozorci ?
|
|
![]() |
|
a go rentiraat li za lov , stom zaviva ? za teranje divi svinji ?
|
|
![]() |
|
кај ке стигне завива
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
од македонскиве пеачи,... не слушав никој освен тоше.... а сега тоше го нема така да,....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Гласот му е можеби просечен ама се вади на текстовите и на мелодијата, сепак мислам дека има извадено убави песни.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
баладите,.... хмм,... па не реков дека е лош,... едноставно не е мој вкус,.... мислам дека треба да проба,.... мааалце побрз ритам
![]() |
|
![]() |
|
Не зборував само за твојот пост Бисерна, и јас мислам дека му треба побрз ритам, единствена брза песна му беше Симона на времето
|
|
|
|
![]() |
|
знам дека не зборуваше,... ама јас се најдов тука во моментот ![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Јас за него имам многу убаво мислење
тој има такви убави балади така убави текстови што не ме оставаат рамнодушна кога и да ги слушам ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |