![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 387388389390391 729> |
Автор | ||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aj ciao,
sega se setiv deka treba domasna da pisham e pa taka de... i toa e domshna zadacha ![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|||
ok djakondo cao pozdrav
![]() |
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
![]() |
||||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|||
![]() |
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
батенце па кај си ти
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
sestricke moja...samo da znaes kolku mi e milo sto tebe te gledam...kazi mi bese nekade..petok,izleze nekade?,,,,kako si mi u ovie sitni saati,sto mi pravis be srculence malo
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
требаше да одам на роденден... ама ме фанаа тие мои бубачки,... и на пола пат,... онака дотерана,.... бев нагости на кафенце
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
biserno helloooooo
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
хелоу АјКју
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
kaj beshe na kafence?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
јас
||||
![]() |
||||
|||
toa za polaganjeto stara vest e
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
па не сум во тек со настани
||||
![]() |
||||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|||
пипл
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 387388389390391 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |