![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 385386387388389 729> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas sum uste tuka...propadna kafeto so curata na LouWeed....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
lele zaspav na forum
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
оф леле срцко мој тој....дој да те гушнам
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i jas ushte malku ke odam nekade ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
zasto blue,OUST,IQ...i drugi mene mili likovi ne ziveete u Aerodrom..pa nema nema..ke si se vidime na kafenc-muabetce
![]() |
|
![]() |
|
ja voopshto ne ziveam vo sk, a ne pa vo aerodrom
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
podruzheljubiva zena od tebe nemam sretnato, dosuha ni tebe te nemam sretnato
![]() |
|
![]() |
|
lele src kolku sakam da te vidam malku musko-gay-zenski muabeti...ali "my aunt" tetka mi ke spie kaj mene pa i pravam drustvo...jas pisuvam na monitorot,ona mi (si) pravi muabet a jas klimam so glava i samo odgovaram.."da,da teto...taka e..u pravo si...sigurno...da ..da da...taka teto..ubavo si im rekla"...lele da me potprasa nesto...otidov
![]() .....i miss you blueprayer ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima nekoj na kafe muabet
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
na primer jas sum tuka
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ok djakondo ima znaci nekoj
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 385386387388389 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |