|
Боки 13 |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | |
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boki 13 e odlicen
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovakvo nesto na medium! moze samo kaj nas.Vrski samo vrski nikakov kvalitet.Sreka sto imam izvor i daljinski.
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee CONTESSA i mene ne mi se veruva, ali se po svetot. covekot neznam dali e za smeenje ili za placenje
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveketo ovde znaat deka sum gay...so nekoi od niv se imam i zapoznaeno minatava sabota i zurkano u Kastro...toa manje bitno...ovde se zbori za Boki 13....koga izleze,koga se pojavi prvpat...GO MRAZEV..jas sum gay...Ali koga ke go videv nego se derev i urlav kon televizorot...peder debel..zena edna..svijna od covek..prepotentno voajersko pederiste..i uste milion gadosti sto ne se svojstveni za mene....
....Od togas pominaa nekolku godini i sega so kranata glava mozam i pred site ke kazam...Boki 13?...MAJSTORE...kapa ti simnuvam....napravi nesto od sto site moralni Makedonski puritanci se zgrozuvaat...Kolku i da go mrazite...site go gledate...dali poradi seir..provokativniot nastap,gostite,provokativnite prasanja,nonsalantniot odnos,na momenti (priznavam) i vulgaren....no on gi ima najgledanite 50 minuti vo Makedonskiot eter...ne se toa ni A1 Vestite..Sitel so Dnevnikot,Lila Debila i kompanija uste pomalku...BOKI 13 E NAJGOLEMOT SHOWMAN U MAKEDONIJA...Decko,sto saka da bide zena..Decko u telo na zena...ne e ni bitno.....Na sto lici debilnana emisija na Lila Debila?...ili Opusteno,,,120 minuti so Toni I ona rastenieno (fikus najverojatno) nareceno Dejan.....totalen sh*t....zatoa..dali ke go sakate ili mrzite seedno...sekoj ponedelnik TV priemnicite na 70% od Makedonska ppulacija se na A1 TV..toa se nema nikogas sluceno...vakov,takov,on e svoj..pozadi sebe osven extrovertnosta ne vlece ni reden skandal...sto ne bi mozelo da se rece i za drugi TV faci..(ne me vlecete za jazik)...zatoa...Boki 13..ne te obozavam,ne te ni sakam,uste pomalku mrazam...no majstore..ona sto ti go pravis vo drzava narecena Makedonija vo 2008 god...zasluzuva samo edno....kapaa dole majstore |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
време е да го искењам и бојанчо денес и да завршам со мојот плоден опус , опис , пустење , пустиње. Онаа дебела маторица , ми личи на свински газ , плус и педер е , боже сачувај , дали може да биди и на бетер ниво работата , следно што ќе слушнам можеби е дека му се кењале во уста оти се задоволува со такви работи , оти хомо шемата не е модерна , сега во мода е кењање во уста за да бидиш интересен во етер , а не како Газис или азис ко му ебе матер , БОЈАНЧО ЈАДИ ГОМНА емисијата ќе има енормна гледаност а мислам дека и би би си че ти прата контракт . Јас повеќе им се смеам на луѓето што го гледаат . Она треба да го затворат во карантин да не шири смрдеа , срамота е ова да биде во етер . Деца гледаат бе тоа
. Онај деген треба да се игнорира.
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go gledam sekoj den...vo komshii,odi kaj DECKA i..
MME..ima bolju make-up nego ja... Skogash so tashnicka,...oblechen-a...so krzneni bundichki... prosto mi e sram koga ke zastaneme eden/na do drug/a... |
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боки е п....................е.......................д..............е.................р
|
|
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ме чуди што има за боки во мода и убавина
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас до пред некое време не знаев кој е бојан 13, ама на интернет прочитав и ми стана јасно и после тоа коментирав во една тема тука на форумот и морам да повторам дека дечкото е лудница.
Кога ке дојдам во Македонија, имам желба да се запознаам со него, само ке мора да најдам некој што го познава , оти сакам со свои очи да се уверам што толку имате против него, јас на интернет го гледав ми остави супер впечаток инаку не сум го гледала на телевизија. БОКИ ЗАКОН СИ МАЈСТОРЕ |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ,MONA..МЕ ИЗНЕНАДУВАШ!!!ААААА,ГОТОВО......АМА ГОТОВООООО,КРАЈ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехеххех загор
готово е значи, дојде крајот загор, ке бидеш ли љубезен да ме запознаеш со боки ? |
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kompletno go podrzuvam gore navedeniov muabet so mal dodatok > svinju treba ubiti zbog dobrobit nacije , pothitno < |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЈАК ЗБОР НЕМА ШТО!..А ТОЈ, НИ НА СОН ДА НЕ ГО СРЕТНАМ, А НЕ УШТЕ ДА СЕ ПОЗНАВАМ СО НЕГО....!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |